Văduva lui Sergiu Nicolaescu și-a refăcut viața cu doctorul care l-a operat pe regretatul regizor

Dana Nicolaescu s-a căsătorit cu medicul care l-a operat pe regretatul regizor, în anul 2008. Văduva lui Sergiu Nicolaescu locuiește cu actualul soț în casa regizorului.

Dana Nicolaescu, cunoscută pentru relația sa cu celebrul regizor Sergiu Nicolaescu, a găsit alinare în brațele lui Dan Voinescu, un renumit medic din București. După perioada dificilă în care a trecut și prin scandaluri legate de averea lăsată de fostul ei soț, Dana a găsit sprijin și iubire în noul său partener.

Dan Voinescu a devenit soțul Danei, iar ei s-au cunoscut când medicul l-a îngrijit pe patul de moarte pe regretatul actor. Recent, Dan și Dana au fost surprinși de CANCAN.RO în timp ce se ocupau de treburile gospodărești, iar medicul a fost cel care a luat inițiativa în casă.

Medicul a ieșit să facă cumpărături. Acesta a mers la supermarket și a umplut portbagajul mașinii cu sacoșe. Apoi, s-a întors acasă, conducând către vila pe care Dana a primit-o după moartea lui Sergiu Nicolaescu.

Această apariție publică a Danei și a soțului său a stârnit curiozitatea și interesul presei și al fanilor lor. După momentele dificile prin care a trecut, Dana pare să fi găsit liniștea și fericirea alături de Dan Voinescu.

Văduva lui Sergiu Nicolaescu a ajuns de nerescunoscut. Dana are acum 45 de ani și pare mult mai în vârstă. În imaginile apărute în presă se observă că aceasta a luat și câteva kilograme în plus.

dana-NicolaescuSeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 5)

A apărut ediția de septembrie a revistei Avantaje

Septembrie este o lună ca o bornă de hotar, este luna ce deschide ușa toamnei, cu vreme schimbătoare, capricioasă dar, probabil, așteptate de mulți, stropi binecuvântați de ploaie. Începem toamna în forță, dărâmăm mituri și învățăm de la specialiști să ne ferim de capcane și pericole care ne pot pune sănătatea sub imperiul riscului.

E important pentru sănătatea ta să știi ce este colesterolul, când devine periculos și cum îl poți menține între valori normale. Este prietenul și, în același timp, dușmanul nostru. Prieten, pentru că este indispensabil bunei funcționări a organismului; dușman, pentru ca se depune pe arterele noastre, ajungând să le obtureze.

Ce efecte are Sindromul Instagram? „Imaginea perfectă, dar falsă, lipsită de o poveste, nu poate construi o familie, pentru că nu poate stârni în bărbat decât dorințe sexuale ce se consumă mult prea repede' – Psiholog Constantin Cornea

Fenomenul de ghosting afectează din ce în ce mai mulți oameni, și, cel mai adesea, își are rădăcinile în insecuritățile și problemele celui care fuge, nu în comportamentul celui părăsit.

Interviu în exclusivitate:

Prof. Dr. Gheorghe Peltecu, specialist în obstetrică-ginecologie: Excesul operațiilor cezariene fără o indicație medicală a început să își arate efectele nocive”

Află mai multe din ediția print Avantaje septembrie:: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete