Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au divorțat oficial după 3 ani de procese: „Am vrut să terminăm tot astăzi”

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au semnat actele de divorț. Omul de afaceri a anunțat că a divorțat de mama copiilor lui la „Xtra Night Show', emisiunea de la Antena Stars. A dezvăluit și ce se va întâmpla cu băieții lor, dar și că procesul lor va avea un nou termen pe 3 noiembrie.

Cei doi au decis să aibă copiii în custodie comună. Totodată, Claudia Pătrășcanu va reveni la numele său dinainte de căsătorie. „Am hotărât ca grija pentru copii să fie comună și Claudia să revină la numele anterior. De trei ani de zile mă chinui ca să divorțăm și să închidem și lucrurile astea.

Eu împreună cu doamna avocat am vrut să terminăm tot astăzi. Din păcate, Claudia iar a depus probe, înregistrări, că fumez narghilea cu copiii și că nu sunt tată bun, că copilul are abces și că eu sunt un tată care îl dor dinții pe copil. Din cauză că ea a depus probe, noi nu ne-am putut judeca pe ele tot astăzi', a mărturisit Gabi Bădălău, pentru „Xtra Night Show'.

claudia-patrascanu-si-gabi-badalau-au-divortat-oficial-5SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

În ceea ce privește termenul din 3 noiembrie, Gabi Bădălău a mai anunțat: „Că eu nu plătesc școlile copiilor (n.r asta a spus Claudia Pătrășcanu), probabil că ea nu știe că eu sunt cel care achită integral studiile

Ideea e că la următorul termen, care o să fie pe 3 noiembrie, probabil terminăm și celelalte aspecte din cadrul divorțului, respectiv domiciliul copiilor, relațiile cu părinții, program de vizitare șmd. Să sperăm că totul e ok și nu se mai face apel', a mai spus afaceristul.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete