De ce Andreea Bălan și Andreea Antonescu nu mai apar împreună la TV. Ce se întâmplă cu cele două după America Express

Andreea Antonescu și Andreea Bălan au participat împreună la America Express – Drumul Aurului, însă după competiție nu au mai apărut împreună la emisiuni, ci doar separat. Ce se întâmplă cu fetele din trupa Andre.

Invitată în emisiunea „Xtra Night Show', Andreea Antonescu a fost întrebată despre Andreea Bălan, buna ei prietenă. S-a zvonit la un moment că relația dintre ele s-ar fi stricat după America Express și nu și-ar mai vorbi. Andreea Antonescu susține că s-au certat, ci nu se pot sincroniza să ajungă amândouă la o emisiune.

„De ce n-ai venit cu ea (n.r. la Xtra Nisght Show)? De ce nu vii cu ea luni (n.r. când urma să fie invitată Andreea Bălan la emisiune) , de ce nu ai venit cu ea astăzi', a întrebat Andreas Petrescu, potrivit a1.ro.

„Luni o să fiu cu bebelina și nu am absolut nicio șansă, că doar nu vreți să-mi aduc bebelina la orele 23:00, și astăzi de ce mă întrebi pe mine? Eu am zis prezent', a explicat Andreea Antonescu.

„Ați fost împruenă la Podcastito? Lumea începe să facă speculații. Auzim pe la colțuri, băi, s-au certat fetele după America Express?', a spus Paula Chirilă.

„N-am apucat să mergem împreună la Podcastito. Nu mai poi să postezi nimic pe Instagram că vorbește lumea', a răspuns Andreea Antonescu.

„Zice lumea că Dinu Maxer divorzeață, Andrei Aradits divorțează și Andre nu merg împreună la emisiuni', a glumit Andreas Petescu

„Slavă cerului că nu mai divorțez nici eu', a glumit Andreea Antonescu.

andreea-antonescu-si-andreea-balan-america-express-1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 6

Andreea Antonescu a spus cu cine ar fi înlocuit-o pe Andreea Bălan la America Express

Andreea a fost întrebată de fanii ei cu cine ar fi vrut să o înlocuiască pe Andreea Bălan la America Express, dacă ar fi avut posibilitatea să meargă din nou în acest show.

„E o întrebare foarte bună. După episodul cu America Express mi-am dat seama că partenera pe care o ai acolo trebuie să fie o persoană apropiată ție, o persoană cu care să te completezi, o persoană pe care să o cunoști foarte bine. M-am bucurat mult că am plecat cu Andreea, pentru tot trecutul pe care l-am avut împreună și pentru faptul că noi ne cunoaștem foarte bine. Dacă ar fi să mai am o opțiune ar fi fratele meu cu care am o relație foarte strânsă. Atunci da, dacă ar fi altă opțiune în afară de Andreea, ar fi fratele meu, Răzvan’, a dezvăluit vedeta pe YouTube, precizând că pe fratele ei îl cunoaște foarte bine și se completează cu el din multe puncte de vedere.

Andreea Antonescu s-a despărțit de tatăl fetiței sale

Andreea Antonescu a făcut noi declarații despre despărțirea de Victor Vrînceanu, tatăl fetiței sale. Cântăreața și-a asumat totul de la bun început.

La doar trei luni după ce au devenit părinți, Andreea Antonescu și Victor Vrînceanu au decis să se despărtă. Relația lor a durat aproximativ doi ani, însă nu au mai fost pe aceeași lungime de undă.

„Bineînțeles că am crezut de fiecare dată în fiecare poveste pentru că altfel nu m-aș fi aventurat și nu aș fi ajuns în acest punct. A face un copil nu este egal cu a pleca într-o excursie sau a face planuri de o lună, două, trei cu omul respectiv. Bineînțeles că am încercat să găsesc toate variantele și toate posibilitățile, dar, în momentul în care realizezi că nu sunt soluții, cel puțin pe moment, nu ai alternative’, a declarat Andreea pentru ego.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete