Iată cine o să apară pe balcon la încoronarea Regelui Charles și cine nu

S-a aflat lista completă a membrilor casei regale care urmează să apară pe balconul Palatului Buckingham pentru încoronarea Regelui Charles… și se știe cine NU o să apară în celebrul balcon.

Lista completă a familiei regale care urmează să apară pe balconul Palatului Buckingham pentru încoronarea Regelui Charles a fost dezvăluită de persoane din interior.

Un total de 15 membri ai familie regale vor fi prezenți pe celebrul balcon sâmbătă, 6 mai, pentru a celebra alături de britanici momentul istoric al încoronării Regelui. Printre aceștia se numără, evident, Regele Charles și nou-intitulată Regina Camilla, care își vor face apariția după încoronarea Regelui în Westminster Abbey.

Lor li se vor alătura membri activi ai familiei regale.

Iată cum își imaginează britanicii că va arăta Regele Charles în ziua încoronării.

Asta înseamnă că nu va fi loc pentru Prințul Harry, Meghan Markle sau Prințul Andrew.

William și Kate, Prințul și Prințesa de Wales, vor fi pe balcon alături de cei trei copii ai lor – prințul George, în vârstă de nouă ani; Prințesa Charlotte, de șapte ani și prințul Louis, de patru ani.

De asemenea, lor li se alătură noul Duce și Ducesă de Edinburgh, Prințul Edward și soția sa Sophie.

Printesa Anne și soțul ei, viceamiralul Sir Tim Laurence vor fi și ei acolo, relatează The Mirror.

Ducele de Kent, în vârstă de 87 de ani, și Prințesa Alexandra, (86 de ani), vor apărea pe balcon, la fel ca și Ducele și Ducesa de Gloucester.

Evenimentele pentru încoronare vor începe sâmbătă, 6 mai și vor continua duminică, 7 mai și luni, 8 mai, care a fost declarată sărbătoare națională și zi liberă.

Weekendul care va intra în istorie îi va avea pe Regele Charles și nou-intitulată Regină Camilla drept protagoniști, sosind amândoi la Westminster Abbey în Procesiunea Regelui, sâmbătă dimineața. După sosire va începe slujba de încoronare susținută de Arhiepiscopul de Canterbury.

Serviciul va „reflecta rolul monarhului de azi și va privi spre viitor, având în același timp rădăcini în tradiții de lungă durată'.

După slujbă, Regele și Regina proaspăt încoronați se vor întoarce la Palat într-o paradă ceremonială grandioasă cunoscută sub numele de Procesiunea Încoronării. Este de așteptat ca acest eveniment să includă mii de trupe, trupe militare și alți membri ai familiei regale. După procesiune, familia regală este așteptată să apară pe balconul Palatului Buckingham.

S-a sugerat deja că membrii familiei care apar pe balcon se vor limita la membrii familiei regale care lucrează, ca parte a monarhiei active. La Castelul Windsor este planificat și un concert de succes care ar putea să-i includă pe Sir Paul McCartney și Queen.

Mii de oameni din toată Marea Britanie vor fi încurajați să organizeze petreceri de stradă iar locațiile emblematice din Regatul Unit vor fi iluminate cu proiecții, lasere și ecrane de drone pentru a marca încoronarea Majestății Sale într-un mod foarte modern.

Experții regali au prezis că evenimentul va „pune în umbră' chiar și sărbătorile spectaculoase de anul trecut pentru Jubileul de platină al Reginei.

Reacția Andreei Bălan după ce a fost surprinsă cu Jador

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete