De ce Anamaria Prodan nu-și face planuri de căsătorie cu noul iubit milionar: „Noi avem responsabilități foarte mari”

Anamaria Prodan se iubește de câteva luni cu milionarul Flavius Nedelea însă abia de curând a recunoscut relația. Recent, ea a făcut și anunțul privind o posibilă căsătorie cu acesta.

De două ori a fost căsătorită și tot de două ori a divorțat. Acum, Anamaria Prodan nu își mai face planuri alături de noul iubit, trăiește prezentul și se preocupă ca întotdeauna de copiii ei. „E o dragoste matură, suntem doi oameni maturi, care știu ce vor, care trăiesc fiecare moment frumos. După furtună iese soarele întotdeauna. Iau o viața așa cum vine.

Nu îmi fac planuri cum văd în toate ziarele, de nuntă. Am învățat nu îmi mai fac planuri, am făcut asta de două ori și niciodată nu a ieșit. Dacă Dumnezeu asta mi-a dat, asta trăiesc.', a declarat Anamaria Prodan, în exclusivitate, pentru Antena Stars, conform spynews.ro.

Întrebată dacă deja locuiește cu noul iubit, Anamaria Prodan a dat de înțeles că nu, că are grijă să petreacă mult timp cu copiii ei.

„Eu am copiii. Noi avem responsabilități foarte mari. Eu nu pot să îmi părăsesc copiii niciodată.', a mai spus impresara, care, în final, și-a lăudat încă o dată noul partener.

„Sunt o femei normală, pentru mine demnitatea unui bărbat, mândria, forța, înseamnă 90% dintr-o relație, este vorba despre respect. Eu vreau să stau lângă un bărbat căruia nu îi este frică să lase telefonul pe masă, pe care nu îl urmăresc fete de altă factură prin oraș. Ăla este un bărbat. Omul lângă care eu stau astăzi este drept, integru.'

flavius-nedelea-noul-iubit-anamaria-prodan-1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 6

Flavius Nedelea s-a iubit cu o altă vedetă

După ce Flavius Nedelea a intrat în centrul atenției s-a aflat că acesta a avut o relație cu Laurette în anul 2008. Cei doi s-au afișat împreună în urmă cu 5 ani, iar fotomodelul confirma relația pentru cancan.ro. „Da, este adevărat, dar nu doresc să discut despre viața mea personală. Doamne ajută! Aștept să văd ce va fi, sper ca totul să fie bine.’

Omul de afaceri o ducea pe Laurette în vacanțe de lux, unde stăteau cazați la cele mai bine cotate hoteluri. Relația lor a durat doar câteva luni, după care fiecare a luat-o pe drumul său. La scurt timp după despărțirea de fotomodel, el s-a afișat alături de Nico, un make-up artist celebru din Târgu Jiu.

Iată ce poți citi în ediția de print a revistei Avantaje, aprilie 2023:

  • DOSARUL SPECIAL al lunii este dedicat bărbaților, cuceritorii moderni: Daniel Pavel (Survivor), Denis Roabeș (The Motans), Maurice Munteanu (fashion editor). Uneori seducători, uneori fermecători, inteligenți, sexy sau doar talentați și atrăgători, alteori histrionici și interesant-romantici sau arbitrar-irezistibili, intimidanți sau siguri pe ei, sunt, deseori în secret și fără a fi supermen, învingători perfecți într-o lume bulversată de valori și nonvalori.
  • Vrei să reduci din kilograme fără să urmezi o dietă drastică și, evident, nesănătoasă? Poți să reintri în formă fără prea mult chin. Iată 25 de tips&trick-uri prin care poți slăbi rapid.
  • Vechile mănăstiri sunt locurile sacre din România care te cuceresc indiferent de câte ori ai merge acolo. Un spațiu parcă fără timp, cu peisaje incredibile, oameni cu sufletul cât roata carului și tradiții păstrate de veacuri.
  • De ce înșală o femeie? Ce motive au femeile atunci când decid să-ți înșele partenerul?
  • Să aflăm mai multe despre boala de reflux gastroesofagian
  • De mai mult de 2000 de ani încoace multe obiecte au fost asociate cu persoana și povestea Mântuitorului din Nazaret. În ediția de aprilie veți citi un amplu reportaj despre locațiile unde se află astăzi relicvele sfinte.
  • Răsfoiește revista aici: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete