De ce Adriana Bahmuțeanu a amânat nunta cu George Restivan: „Avem alte planuri”. El a fost plecat în America o perioadă

Adriana Bahmuțeanu și George Restivan, logodnicul ei, au decis să amâne nunta. Cei doi aveau planuri de căsătorie cât mai curând, dar o să mai aștepte până vor deveni oficial soț și soție.

Adriana și și logodnicul ei ar avea alte planuri. „Am luat-o pas cu pas și am ajuns la concluzia că cel mai bine este să vină el. Pentru că, de fapt, asta își dorea! (…) O să se întoarcă (n.r în SUA), probabil, numai dacă are ceva de făcut acolo, treburi administrative. (…) Nu ne-am planificat nunta.

Mai ales că toată vara a fost ocupat, a fost full peste tot. Deci toată lumea a vrut să facă nunți de frica restricțiilor. Acum au venit scumpirile. Oamenii se feresc să mai meargă la nunți ca să nu plătească, să nu dea banul', a mărturisit Adriana Bahumuțeanu, pentru Antena Stars, potrivit Spynews.

„Și atunci am zis: „Hai să mai așteptăm ca nu este musai acum, să facem petrecerea de nuntă, o să o facem, când vrea Dumnezeu!' Avem alte planuri. Dacă dă Dumnezeu și un copil, da! Eu am curajul să mai fac un copil și el, la fel', a adăugat vedeta.

Adriana Bahmuțeanu se căsătorește anul viitor

„Când ne-am logodit voiam să ne și căsătorim. Doar că, cum a fost totul din scurt, a fost mai complicat. El avea nevoie de extrasul de stare civilă de la Arad, trebuiau depuse actele cu 10-15 zile înainte, am crezut că rezolvăm în timp util, dar nu s-a putut.

Așa că, acum, suntem doar logodiți. Nunta va fi la anul. Dacă logodna a fost una discretă, doar cu câțiva apropiați și membrii ai familiei, la petrecerea de nuntă va fi multă lume, vreau să fac un eveniment mare. Oricum, de data aceasta vom anunța totul din timp’, a spus Adriana Bahmuțeanu într-un interviu acum câteva luni.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete