De 1 iunie, copiii unor vedete din România spun ce înseamnă un festival și ce e fericirea

De 1 iunie, echipa UNTOLD Universe a ales să se întoarcă în copilărie, la momentul în care nu existau filtre, totul era simplu și autentic.

Birourile au devenit loc de joacă, laptop-urile s-au transformat în baloane colorate, iar oamenii mari s-au întors la lucrurile simple: zâmbet, dans, râs, joacă, la tot ceea ce, în secret, ne place. Cei care au făcut acest lucru posibil au fost chiar copiii. O gașca veselă, plină de energie, care pentru câteva ore a transformat lumea creativă din UNTOLD într-o lume în care a contat doar bucuria de a fi copil.

Magicianul dulciurilor, Bucătărașul Lulu' de la cea Gașca Zurli, a fost personajul perfect pentru a sta la o poveste cu Luiza, fiica loanei și a lui Edy Chereji, Ariana și Catinca, fetele lui  Mihai și Elwira Petre, Rita, fetița Laurei Cosoi, Toma, fiul Amaliei Năstase, Gruia, băiețelul lui Bean MC de la Subcapați și Ruxi. Așa a aflat Bucătărașul Lulu ce înseamnă să fii cu adevărat bucuros, ce înseamnă o piesă bună, ce este un festival, care este festivalul preferat, DJ-ul preferat și ce înseamnă să fii fericit.

https://www.instagram.com/p/Cs8hSTOtHZg/

Pentru Luiza cea mai frumoasă zi din an e ziua în se sărbătoresc toți copii, iar fericirea e: ,,mai merg și la teatru de păpuși.'

,,Să fii fericit, e atunci când ești bucuros că se întâmplă ceva care-ți place.' – Rita

Catinca e fericită când se distrează și își petrece timpul cu familia, cu prietenii, e fericită și atunci când se joacă sau se plimbă, iar pentru Ariana a fi fericit înseamnă să te joci și să stai cu familia ta'.

Toma e fericit atunci când ,,mă joc la Playstation' iar pentru Gruia, fericirea e să-mi comand niște cărți Pokemon și niște booster packs'.

Muzica e subiectul preferat al oamenilor din UNTOLD și Neversea, dar pare că e și un alt motiv de bucurie pentru copii. De la Gașca Zurli, The Weeknd, muzica din Wednesday la Madcon, ei ascultă orice și au trăit și experiența de festival.

Toma: ,,Un festival e adică când e ceva mare, cu muzică și cu mulți oameni'

Ariana: ,,Festivalul e ceva care să-mi cânte și să poți dansa'

Despre festivaluri, preferințele sunt diferite. Luiza adoră să-l vadă pe Don Diablo, DJ-ul ei preferat la Neversea, Catinca a fost la Neversea unde s-a distrat pentru că ,,era muzică, mâncare, băuturi', iar Rita a ales festivalul Massif: „Mi-a plăcut că am fost într-o piscină și am avut și petrecere cu spumă.' 

https://youtu.be/YRIDesKiv8c

Ce își doresc copiii de ziua lor?

Luiza: ,,La mulți ani și să vină copiii la UNTOLD.'

Rita: ,,Să merg în parc și să mă trezesc cu niște prieteni de-ai mei'

Gruia: ,,Eu le spun copiilor că îi iubesc și-i mulțumesc României!

Catinca: ,,La mulți ani copii, să vă distrați cât mai mult!'

Ariana: ,,Eu vreau, dar să nu le zici părinților, vreau să facem o zi, că să spună la totul părinții, DA!'

La mulți ani, copilărie!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial