David Popovici, suma imensă strânsă pentru Florentina și copiii săi pentru o casă nouă: „Cea mai mare dorință a Florentinei se va îndeplini”

La începutul lunii august, David Popovici s-a alăturat unei campanii umanitare de mare amploare. Acesta și-a donat casca și ochelarii cu care a concurat la Campionatele Mondiale de Natație de la Budapesta pentru a strânge bani pentru Florentina Filipovici, fostă vicecampioană mondială la canotaj juniori.

Campania a avut loc în perioada 1-26 august, astfel că unul dintre cei care au donat pe hhc.galantom.ro/p/davidpopovici va intra în posesia căștii și a ochelarilor lui David în urma unei extrageri la sorți.

Florentina suferă din păcate de o boală gravă și se confruntă cu o situație de viață dificilă, astfel că ea avea nevoie de o casă în care să locuiască cu cei trei copii. În primăvara acestui an, Fundația Hope and Homes for Children a început să contruiască trei camere pentru fosta sportivă de performanță, însă mai erau nevoie de fonduri suplimentare pentru a o mobila și a o utila. Astfel că, tânărul care a cucerit aurul la natație a reușit prin campania sa să strângă peste 40.000 euro, iar această sumă va fi dublată de Genpact.

„Acum, cea mai mare dorință a Florentinei se va îndeplini datorită ajutorului primit de la David și de la atâția oameni cu inimă mare – va putea trăi în siguranță împreună cu copiii ei”, afirmă Robert Ion, Director de Fundraising și Comunicare, Hope and Homes for Children România.

„Îți mulțumim, David, pentru că am putut, împreună, să construim una dintre cele mai de succes campanii umanitare de pe platforma Galantom! Le suntem recunoscători donatorilor care au făcut posibilă, într-un timp record, strângerea sumei care să-i asigure Florentinei și familiei ei un viitor liniștit”, mai spune Robert Ion, potrivit Adevărul.

Pe pagina sa de Instagram, David Popovici le-a mulțumit tuturor celor care au donat și i-au fost alături în această campanie de a o ajuta pe Florentina.

„Florentina și copiii ei merită șansa unei vieți liniștite. Împreună am reușit să facem bine. Vă mulțumesc tuturor!', a scris David Popovici la Instastory.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete