David Beckham și fiica sa, Harper, apariție senzațională în Veneția

David Beckham râdea din tot sufletul cu fiica sa Harper în timp ce se îndreptau luni, 13 iunie, spre un eveniment pentru compania de iahturi, Riva, la teatrul Fenice din Veneția, Italia. 

Harper, în vârstă de zece ani, a strălucit când a intrat în teatrul Fenice, ținându-l de mână pe faimosul ei tată. Ea purta o rochie de bal, fără bretele, în valoare de 1.600 de lire sterline. Mezina familiei Beckham și-a asortat frumoasa ținută roz și violet cu niște încălțări comode Nike, scrie People.

Legenda Manchester United, David Beckham , în vârstă de 47 de ani, a purtat un costum negru, o cămașă albă, cravată închisă și ochelari de soare. Înainte de a merge la spectacol, perechea tată-fiică a avut un moment extrem de dulce când și-au zâmbit unul altuia. Ceilalți trei copii ai lui Beckham, Brooklyn, 21 de ani, Romeo, 19 ani și Cruz, 17 ani, nu au fost văzuți la eveniment.

*PREMIUM-EXCLUSIVE* *MUST CALL FOR PRICING* Former England footballer David Beckham looks dapper while pictured with his daughter Harper Seven together with Domenico Dolce going to the Riva event at the Fenice theatre in Venice.SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Părinții mândri își arată adesea relația cu copiii lor pe rețelele sociale. În septembrie, Victoria Beckham, în vârstă de 48 de ani, a postat un videoclip cu prima zi de școală a lui Harper. În clip, Victoria a înregistrat-o pe Harper pregătindu-se de școală și și-a întrebat fiica cum se simțea în prima zi. „Nervosă, dar foarte emoționată', a răspuns ea.

David, emoționat, a îmbrățișat-o apoi pe Harper și a implorat-o în glumă: „Te rog, nu pleca! Stai cu tati! Stai cu mine!”.

Nu este un secret pentru nimeni că duoul tată-fiică este incredibil de apropiat și petrec mult timp împreună, deoarece Harper apare constant pe contul său de Instagram. La plimbare, în bucătărie, la evenimente, David Beckham folosește fiecare moment pentru a fi alături de fiica sa.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete