Daria Crișan și Radu Ștefan Bănică au o relație neștiută de nimeni

Daria Crișan, fiica lui Cătălin Crișan și Radu Ștefan Bănică, băiatul lui Ștefan Bănică Jr. au mai multe lucruri în comun decât știe publicul românesc.

La doar 18 ani, Radu a intrat în sufletul românilor implicându-se în numeroase proiecte. Unul dintre acestea este emisiunea transformărilor, „Te cunosc de undeva' unde le-a demonstrat tuturor talentul său artistic, dovadă clară a faptului că îi calcă pe urme bunicului și tatălui său.

Dincolo de acest aspect, Radu este student la UNATC, iar acolo a întâlnit-o pe Daria Crișan, fiica artistului Cătălin Crișan, scrie Click. Potrivit celor spuse de tatăl ei, aceasta a intrat la Facultatea de Medicină, însă se pare că și ei îi curge prin vene muzica, dar și actoria.

„Daria are 20 de ani și a intrat la Facultatea de Medicină. Și ea cântă și chiar a câștigat mai multe premii la festivaluri de muzică. Are o voce senzațională și nu zic asta că sunt tatăl ei. A ales însă Medicina, însă sper să mai aibă timp să și cânte', a declarat Cătălin Crișan pentru Click, în toamna anului 2020.

Prin urmare, Daria și Radu pregătesc un proiect muzical comun, alături de mai mulți colegi. Ei și-au anunțat surpriza pe rețelele de socializare, iar fanii lor așteaptă cu nerăbdare produsul final.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete