Aurel Pădureanu, dezvăluiri incredibile: Ce decizie a luat cu privire la lucrurile regretatei sale soții?

Aurel Pădureanu, dezvăluiri incredibile: Ce decizie a luat cu privire la lucrurile regretatei sale soții?

Moartea Corneliei Catanga a lăsat în sufletul celor apropiați, dar mai ales al soțului și al fiului său, o durere imensă. Reamintim că marea doamnă a muzicii lăutărești a decedat în urma unui stop cardio-respirator, deși medicii au făcut tot ce le-a stat în putință pentru a o salva.

La câteva zile de la pierderea suferită, Aurel Pădureanu a dezvăluit ce hotărâre a luat în ceea ce privește lucrurile personale ale regretatei artiste. De-a lungul anilor, Cornelia Catanga și-a încântat publicul nu doar prin muzica sa, ci și prin aparițiile spectaculoase și foarte elegante.

Aceasta avea în garderoba sa rochii strălucitoare ce atrăgeau privirile tuturor celor care se bucurau de muzica și prezența ei. Aurel Pădureanu a dezvăluit ce se va întâmpla cu aceste obiecte vestimentare, spunând că cele mai multe dintre ele le va da unei persoane care le va aprecia cu adevărat.

Singurele lucruri de care nu se poate despărți soțul Corneliei sunt faimosul acordeon la care aceasta cânta și câteva pelerine.

„Mă rog să mă fac bine, să trecem peste durerea aceasta, să ies cu fiul meu, Alex, de dragul lui trebuie să îmi revin. De ce mi-ai luat-o, Doamne, ce mă fac fără ea acum? Era lumina ochilor mei.

Cui să îi dau rochițele ei, pe care le iubea și le îngrijea? Caut o persoană curată, care să le aprecieze, să le poarte, nu să-și bată joc de ele. Eu voi opri câteva pelerine, dar și acordeonul pe care îl iubea, restul lucrurilor le voi da!(…)

Am dus un pachet, cu o rochie și cele necesare pentru înmormântare, însă, pentru că a fost bolnavă de Covid-19, nu ne-au lăsat să o îmbrăcăm cu hainele ei, ca să plece din viața asta ca o regină. Am îngropat-o într-un sac, iar hainele ei le-am pus lângă ea, conform protocolului, la vreme de pandemie', a mărturisit Aurel Pădureanu, potrivit playtech.ro.

Marele regret al lui Aurel Pădureanu este că nu a putut organiza o înmormântare demnă de soția sa din cauza regulilor impuse de pandemie, dar și din cauza faptul că în ziua fatidică a fost depistată pozitiv cu virusul SARS-CoV-2.

Foto: Libertatea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete