Daniela Iliescu, primele declarații despre accidentul lui Culiță Sterp. Își apără iubitul: „Scuzele noastre se îndreaptă, în special, către șoferul autoturismului implicat în evenimentul rutier”

Danieal Iliescu, iubita lui Culiță Sterp și mama copilului lui, a făcut primele declarații după ce artistul a fost implicat miercuri seară într-un accident de mașină în Cluj. Se pare că acesta consumase alcool și ar fi fugit de la locul faptei.

„Vreau să ne cerem scuze publice atât eu, cât și Culiță, pentru cele întâmplate, și să vă asigurăm că suntem perfect conștienți de gravitatea ultimelor evenimente pe care le regretăm din suflet. Scuzele noastre se îndreaptă, în special, către șoferul autoturismului implicat în evenimentul rutier și către familia acestuia, pentru că știm cât este de greu.

Avem încredere deplină în actul de justiție și Culiță și-a arătat de la început disponibilitatea de a coopera cu organele judiciare pentru stabilirea exactă a circumstanțelor cazului. Dorim să transmitem pe această cale un mesaj de mulțumire față de toți oamenii care ne-au fost alături.', a spus Daniela Iliescu într-un clip video postat pe rețelele de socializare.

Culiță Sterp a făcut accident în ClujSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Cântărețul are nevoie de o pauză după cele întâmplate, după cum a declarat Daniela Iliescu. „Culiță regretă mult și vă asigur faptul că este marcat de această întâmplare și că eu cred că veți vedea un om schimbat în viitor, un om mult mai bun decât ați văzut până acum. Încercarea prin care trece familia noastră în aceste momente nu este una ușoară și ne dorim înțelegere și mai ales respectarea vieții private. (…) Poate în următoarele zile vă vom ține la curent și noi, și Culiță o să iasă ca să vă spună și el ce are de spus, dar în acest moment are nevoie de o pauză și are nevoie să digere tot ce s-a întâmplat.', a mai spus iubita lui Culiță Sterp.

Totodată, ea a făcut câteva acuze referitoare la Culiță și la fata cu care era în mașină în momentul producerii accidentului. E vorba despre o tânără care participase la filmarea noului său videoclip.

„Eu, dacă nu eram în cunoștință de cauză și nu știam unde este Culiță, cu cine este în mașină și ce se întâmplă, de unde pleacă și până unde merge, ați fi putut destrăma o familie cu știrile voastre.

O familie unde ar fi avut de suferit un copil și familii noastre, din care are de suferit o fată care nu are nicio vină.', a mai precizat Daniela Iliescu.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete