Daniel Onoriu divorțează de soția sa. Isabela a confirmat despărțirea: „Nu mai e nici o cale de a mai fi împreună”

Daniel Onoriu divorțează de soția lui, după 6 ani de relație. Pilotul de raliuri a stat două luni în comă, după ce a suferit o operație de micșorare a stomacului care a eșuat.

Pe una dintre rețelele de socializare, Daniel Onoriu a anunțat că divorțează de soția sa și că Isabela este cea care l-a părăsit. Pilotul de raliuri spune că aceasta nu voia să facă un copil de el.

Cât timp a fost interna, Isabela a stat în fața spitalului și a suferit cumplit. Ea l-a îngrijit după ce a fost externat și i-a fost alături în fiecare clipă după probleme de sănătate. Daniel Onoriu a fost la un pas de moarte după operația de micșorare a stomacului.

„Am fost părăsit! Tot ce am făcut cu ceva timp în urmă a fost o idee venită pe moment ca să scap de acuze. A fost real motivul divorțului, dar am încercat să-l ascund creând o scăpare. Dragilor, sunt un fost păcătos plin de gagici în trecut care a fost înșelat de fosta, dar a și înșelat și a durut atât de tare încât mi-am spus că nu o voi face niciodată. Soția mea actuală nu mă iubește, nu apreciază gesturi și cel mai dureros e că nu vrea să-mi facă un copil măcar. Voi o să spuneți așa cum ați mai sus «te iubește, domne», dar eu vă spun că am niște simțuri pe care le-am dezvoltat când eram copil printre tot felul de băieți de cartier și când simt eu simt.

Urmează divorțul! Nu știu dacă mă voi mai căsători vreodată, dar cu siguranță o să-mi fac o iubită care să mă merite și care să mă iubească. Nu vă dau mai multe detalii, dar o să am grijă de ea oferindu-i tot ce își dorește când o să am și îi doresc tot binele din lume și să fie fericită. E una din cele mai frumoase femei din viața mea, cea mai curată, cea mai harnică. Nu a fost să fie, eu m-am străduit, dar fără niciun rezultat', a scris Daniel Onoriu pe contul personal de Facebook.

Daniel-Onoriu-si-Isabela-2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Isabela a confirmat despărțirea de Daniel Onoriu

Soția pilotului de raliuri a confirmat faptul că nu mai este cu acesta într-o relație. Isabela s-a mutat din casa în care locuia cu Daniel Onoriu și nu mai vrea sub nicio formă să se împace cu el.

„Nu vreau să comentez nimic din spusele lui Daniel, eu sunt un om decent, nu sunt persoană publica, nu vreau sa apar nicăieri cu nimic, este adevărat că ne-am despărțit, iar din partea mea nu mai e nici o cale de a mai fi împreună (…) Da, este adevărat (n.r. nu mai locuiesc împreună)', a spus Isabela Onoriu pentru Spynews.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete