Alexia Eram, pe urmele mamei sale în televiziune? Andreea Esca a vorbit despre cariera fiicei sale

Alexia Eram are 22 de ani și e fiica Andreei Esca și a lui Alexandre Eram. Tânăra absolvit liceul în România, dar facultatea a făcut-o la Londra. Ea a terminat studiile, și are mare succes în cariera pe care și-a ales-o, dar care nu are nicio legătură cu cea a mamei sale celebre.

Alexia Eram nu se gândește să lucreze în televiziune, ea e creator de conținut, are mare succes pe rețelele de socializare, are multe contracte.

„Alexia este pasionată de ceea ce face ea acum, care este acest nou job al vremurilor de azi, care include fashion, beauty. A și făcut în Anglia o facultate de arte care era specializată pe PR și industria fashion, deci continuă să dea informații în acest domeniu. Este un om extrem de muncitor, ceea ce-mi place foarte mult la ea, chiar prea muncitor pentru vârsta ei, după părerea mea și nu și-a arătat interesul pentru a face ceva în televiziune, unde, poate, publicul ei nu mai este prezent', a declarat Andreea Esca pentru protv.ro.

bani-alexia-eram-1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Alexia Eram știe să facă bani, dar și să îi cheltuie

Într-un interviu pentru Ego.ro, tânăra a explicat că e independentă financiar. „Cred că se fac aproape trei ani. Este foarte bine, în sensul în care când pleci undeva nu mai ești așa flower power.

Trebuie să te gândești dinainte, trebuie să fii mai organizat, ai responsabilități, pentru că știi că nu poți să iei orice vrei fără să te gândești înainte. Dar e foarte frumos pentru că faci ce îți dorești, pentru că e munca ta, sunt banii tăi, mi se pare foarte tare’, a spus Alexia, care cheltuie mulți bani pe vacanțe și pe haine.

„Sunt foarte organizată, știu când trebuie să dau și când nu trebuie să dau bani, dar, da, dacă îmi place ceva, o să mi-l iau. Adică nu sunt deloc chitroasă. Sincer, cheltuiesc destul de mult, dar dacă îmi place ceva o să mi-l cumpăr, am o viață până la urmă’, a mai spus Alexia, care nu primea mulți bani de la părinți când locuia cu ei.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete