Dani Oțil, ultima sa pățanie la cinema a stârnit hohote de râs în rândul colegilor

Dani Oțil și-a amuzat copios colegii când le-a povestit ultima pățanie de care a avut parte la cinema înainte de pandemie. Mai multe hohote de râs au fost și datorită faptului că și ei au trecut prin situații similare.

Cunoscutul prezentator de la Antena 1 a mărturisit un lucru pe care nu-l știau nici colegii, nici fanii săi. El le-a povestit acestora pe un ton plin de umor cât de dor îi este de a merge la cinema și cât de mult ar fi dispus să treacă peste micile detalii, care înainte de criza sanitară îl deranjau enorm.

Fiecăruia dintre noi i s-a întâmplat ca atunci când mergeam la cinematograf să avem parte de un om în jurul nostru care povestește filmul, altuia care îi sună telefonul sau cum eram pur și simplu frapați de aglomerația de la un film în premieră.

Eh, fix de lucrurile acestea a avut parte și Dani Oțil, însă acum ar trece peste toate aceste detalii și ar aprecia mai mult fiecare clipă. Răzvan Simion a fost de acord cu el, iar Ramona Olaru a fost extrem de distrată de modul în care colegul ei a povestit.

„Mi-e dor de nachos! Dacă mai știți, atunci când mergeam la filme și când stăteam om lângă om să ne uităm la un ecran. Nu m-ar mai deranja aglomerația, nu m-ar mai deranja telefonul care sună continuu nici dacă ar suna Florin Salam, nu m-ar mai deranja acum nici dacă cineva din dreapta povestește filmul.

Îmi amintesc ultima dată când am fost și mi-am comandat nachos. I-am spus băiatului care m-a întrebat să-mi pună și sos de brânză și sos de salsa, apoi el s-a întors la mine și a zis: „v-am pus două de brânză'. Nu m-ar mai deranja nici asta!', a mărturisit Dani Oțil în cadrul emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani'.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu se pregătesc să devină anul acesta părinți pentru prima oară. Planurile pentru bebeluș par a fi făcute deja. Gabriela Prisăcariu s-a dat de gol și a dezvăluit sexul bebelușului în timp ce se aflau în vacanța de Paște.

„Nu se schimbă nimic. Nu am făcut mare lucru eu, doar am stat. Nu se termină viața de rider și de pilot. Așa am început, între două curse. Hai să lăsăm acest subiect în aer. Vorbim când îl dau la facultate și nu iese cu vreo vagaboandă. Dacă nu e bețiv, tatuat și drogalău, atunci să mă felicitați. Știm exact ce o să fie', a declarat Dani Oțil în urmă cu ceva vreme.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete