Dani Oțil, tătic mândru. Ce a ales Luca Tiago de pe tavă?

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au avut parte în weekend de un eveniment extrem de important pentru ei. Cei doi l-au aniversat pe Tiago care a împlinit un an, astfel că, potrivit tradițiilor i-au tăiat moțul și l-au pus să aleagă obiecte de pe tavă. Iată ce a ales micuțul!

Dani Oțil este un bărbat împlinit. Se bucură de o carieră fabuloasă în televiziune, dar și de o familie reușită alături de Gabriela Prisăcariu. Aceasta din urmă l-a făcut tătic de băiat pe matinalul de la Antena 1 anul trecut. Zilele aceastea i-au organizat o super petrecere cu ocazia aniversării primului său an de viață.

Petrecerea a avut loc în aer liber alături de cei mai apropiați prieteni și oameni dragi, iar Luca Tiago, evident, a fost vedeta zilei. Mai mult decât atât, Dani Oțil și soția sa au respectat una dintre tradițiilor românești, aceea de a-l pune pe micuț să aleagă trei obiecte de pe o tavă pe care i-au pus-o la dispoziție. Se spune că ceea ce alege ar putea determina cariera sa viitoare.

Surpriza a fost faptul că Tiago a ales ceva ce cu siguranță este pe placul colegului lui Răzvan Simion. Acesta fiind pasionat de mașini a jubilat când fiul său a luat de pe tavă primul obiect o cheie de mașină. Ulterior, ca să-i fie bucuria și mai are, al doilea obiect a fost microfonul, ceea ce ar putea însemna că va călca pe urmele tatălui său și poate va face o carieră în televiziune, iar ultimul obiect, a fost o mașinuță.

Gabriela-Prisacariu-TiagoSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

După petrecere, Dani Oțil a postat pe rețelele de socializare câteva imagini în care încerca să-l tundă pe Tiago. „Mai mari emoții ca atunci cand am dat bacu 🙄', a scris Dani Oțil în dreptul imaginilor cu Tiago.

Foto: Facebook, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete