Dani Oțil i-a iertat pe Andra și pe Cătălin Măruță, care l-au făcut „pitic” pe vremea când era cu Mihaela Rădulescu: „Nu suntem supărați unii pe alții”

Dani Oțul a rupt tăcerea pe Instagram și a vorbit despre filmul „Tati part-time', în care joacă Eva Măruță, dar și despre relația lui cu Andra și Cătălin Măruță, care l-au făcut „pitic' pe vremea când era cu Mihaela Rădulescu.

De curând, pe Instagram, Cătălin Măruță a dat share unor clipuri video postate de Dani Oțil, care vorba despre filmul „Tati part-time', în care rolurile principale sunt jucate de Eva Măruță și Alex Bogdan. Regizoare e Letiția Roșculeț.

„Salutare followers. Vă fac o recomandare, neplătit, neobligat de nimeni. Trebuie să recunosc că după un set de filme făcute de români sau românești de la care am plecat dezamăgit sau puțin dezamăgit, nu dau nume, am dat peste un film după care am căutat în telefon numărul de telefon al regizoarei Letiția (n.r. – Letiția Roșculeț), cu care am lucrat acum 100 de ani, la primul X Factor, deci cred că acum 13-14 ani', a declarat Dani Oțil în mediul online.

Ulterior, el a continuat și a lăudat echipa filmului. „Și pentru că nu ne-am scris în anii ăștia niciun mesaj, i-am scris acum un mesaj foarte lung mulțumindu-i pentru o experiență plăcută, pentru că mi-a demonstrat că se pot face filme în România la care să și râzi și să și lăcrimezi, și să îi mulțumesc ei, dar și echipei, nu mă știu cu toți, pentru că au demonstrat că se poate.

Recomand Tati part-time pentru că e un film la care poti merge și cu copilul, dar poți să și înțelegi ceva pe bune. Și de la care pleci plăcut impresionat', a mai explicat Dani Oțil.

Eva Măruță (1)SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 11)

Dani Oțil are o relație bună cu Andra și Măruță acum

În continuare, Dani Oțil a venit cu unele explicații după ce în mediul online circulă declarațiile făcute de el într-un podcast despre Andra și Cătălin Măruță, care l-au făcut pitic pe vremea când forma un cuplu cu Mihaela Rădulescu.

„Și pentru că în film apare și preferata noastră din familia Măruță vreau să fac o altă precizare. Se tot rostogolește pe TikTok în perioada asta o bucățică scoasă din context dintr-un podcast în care eu zic ceva despre Andra și Cătălin', a mai zis Dani Oțil pe Instagram.

Acum a explicat că se înțelege bine cu cei doi, chiar și atunci când se văd la evenimente stau de vorbă. „Stați liniștiți, suntem prieteni, ne vedem pe la evenimente, ne îmbrățișăm, ne place frica lui Cătălin, decât prezentatorul Măruță, dar o iubim foarte mult și pe Andra.

Și nu avem nimic, nu suntem supărați unii pe alții, cine își mai aduce aminte ce s-a întâmplat acum vreo 14 ani, într-o cârciumă de undeva. Că era o răutate, că era o simplă glumă. Este treaba noastră, noi suntem în continuare prieteni, cum ar trebui să fie toți oamenii din showbizul românesc. (…) Cât despre Eva, a jucat foarte bine', a încheiat Dani Oțil.

dani otil beneficii relatie mihaela radulescu 2SeparatorVEZI FOTOPOZA (4 / 11)

Ce au spus Andra și Cătălin Măruță despre Dani Oțil, pe vremea când se iubea cu Mihaela Rădulescu: „Piticul ăla?'

Invitat la podcastul 'Vin de-o poveste', Dani Oțil a povestit o întâmplare de pe vremea când se iubea cu Mihaela Rădulescu. „Eram pe Decebal, la un restaurant, poate odată într-un podcast la Măruță mă întreabă despre asta… Bă, și fii atent: toată lumea știa restaurantul Decebal, de pe Decebal. Eu eram aici, și Măruță cu Andra o masă lângă. Erau deja împreună de ceva timp, și ne-am salutat așa, de la distanță. Mie nu-mi plac apropierile astea tip găini…

Mie nu-mi plac apropierile astea în general, nu sunt un om foarte fizic. Și Mihaela a intrat în baie, și noi toți așteptam la intrare, și vedeam prin geam discuțiile. Și am sesizat că se vorbește de noi, dar era normal și mi se pare normal. Și știu că a ieșit Mihaela și a zis: „Băi, ce răutăcioși. Ăștia nu știau că sunt în baie și-i aud!'. Prima remarcă a fost: „Băi, dar Mihaela e înaltă, dar cu piticul ăla mă? Ce-o fi văzut la el?', a spus Dani Oțil.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete