Dana Rogoz și-a dus fetița la creșă la 1 an și 4 luni. Vedeta s-a panicat: „Am plâns în prima zi, am fost distrusă”

Dana Rogoz este actriță, dar și mama a doi copii. Are un băiat mare, pe Vlad, care merge la școală, dar și o fetiță mică de un an și patru luni. Despre micuța Lia a făcut acum dezvăluiri, a spus că deja a dus-o la creșă. 

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 7

 

Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, Dana Rogoz a povestit că Lia, fetița ei, a plâns în primele zile la creșă, dar acum începe să se obișnuiască fără mama ei.

„Lia are un an și patru luni și este în a doua săptămână de creșă. Mi-am propus încă dinainte de a o avea să meargă la creșă mai repede decât Vlad. Programul e flexibil. Suntem în etapa de acomodare, mai mult eu, cred, decât ea. Am prins schema cea mai bună, Radu trebuie s-o lase. Nu mai plânge, se desparte mult mai ușor din brațele lui', a povestit actrița în emisiunea „La Măruță'.

Dana Rogoz e de părere că a luat o decizie bună pentru fiica ei, spune că Lia se va dezvolta mult mai bine și că o va ajuta contactul cu alți copii. „A început să se integreze. Plânge când o iau, mustrător, un fel de «ce mi-ai făcut?». M-am panicat, dar acum chiar cred că am luat cea mai bună decizie. Am senzația că acolo, cu copiii, se dezvoltă, e întotdeauna stimulată. Am plâns în prima zi. Nu am putut să fac nimic în ziua respectivă, am fost distrusă, dar a doua zi nu am mai plâns, a plâns doar ea. Acum începe să nu mai plângă. Pare că și-a creat o conexiune cu una dintre doamne și cu colegii', a mai spus actrița.

Recent, Dana Rogoz a făcut și o serie de dezvăluiri despre primul an de viață al fiicei sale, despre cum a crescut ea al doilea copil. De data aceasta a fost mai relaxată și s-a bucurat de fiecare clipă.

„Am încercat să trăiesc la maximum, să mă satur de bebelușeală! Cu Vlad eram mult mai atentă la ce va urma, preocupată să împlinească toate achizițiile și să mă prindă pregătită tot ce urmează. Eram cumva cu un pas înainte și, astfel, mai puțin prezența în moment. (…) Și totuși, cu Lia am experimentat o trăire cu totul nouă. De absolut fiecare moment în parte mi-a fost dor trăindu-l.

Mi-e greu să explic în cuvinte. Dar mi-a fost dor de burtică, când ea era încă acolo. Mi-e dor de alăptat, când o alăptez și o privesc cum stă la sânul meu. Mi-a fost dor să o văd mergând, chiar în momentul în care făcea primii pași. Tocmai pentru că știu că momentele acestea sunt irepetabile', a notat vedeta pe blogul ei.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete