Dana Rogoz răspunde unor comentarii ironice: „Of, Doamne. Ce e cu atitudinea asta?”

Dana Rogoz este o prezență constantă în mediul online. Este și una dintre vedetele care comunică des cu cei care o urmăresc și care reacționează atunci când i se aduc reproșuri sau critici.

Finalul de an a fost unul intens pentru Dana Rogoz. La început de decembrie, actrița a vizitat Laponia alături de soțul ei și cei doi copii. După o scurtă perioadă petrecută în București, finalul de an i-a prins pe cei patru în drum spre Thailanda, o destinație exotică și extrem de căutată în această perioadă.

Dana Rogoz a vorbit încă de la sosirea în Bangkok despre modul în care au călătorit, de ce au stat în carantină și despre locurile pe care le vizitează.

Un detaliu dintr-o poză însă i-a atras atenția unei persoane, iar de aici a urmat un schimb tensionat de replici.

Pe 2 decembrie, Dana Rogoz scria:

„Am mers ca fetele la SPA. Lia și-a făcut somnul de frumusețe, iar eu un masaj thailandez puțin dureros, după care m-am simțit ca în 2017'.

Dana Rogoz: „Nu am zis niciodată că le știu pe toate'

Cineva a remarcat apropierea căruciorului în care Lia, fiica actriței, dormea, de niște plante, și a comentat că nu ar lăsa niciodată căruciorul acolo, din cauza șerpilor. Dana Rogoz i-a explicat acesteia întregul context, însă o altă persoană a intervenit în discuție:

„Wow, asta da sfat. Vezi tu sunt persoane care cred ca le stiu pe toate, gen Dana si alte persoane care au mai fost de nu stiu cate ori in Thailanda.'

Acesta a fost momentul în care Dana Rogoz a luat atitudine și a răspuns:

„of, doamne. Ce e cu atitudinea asta? Nu am zis niciodată că le știu pe toate. Dar, să intri în apă și să te înțepe o pisică de mare e foarte puțin probabil. Desigur, nu e imposibil, iată, dar foarte puțin probabil. Care e sfatul tău? Nu mai intrați în apă în Thailanda? Legat de sting jellyfish, nu trebuie să fii localnic ca să fi auzit de existența lor. De fiecare dată când în călătoriile mele există riscul să mă întâlnesc cu ele, nu intrăm în apă. Știu și de costumele întregi, dar am preferat să stăm la piscină. Cât despre șerpi, ca localnic în Thailanda, nu mă îndoiesc că trebuie să fii foarte atent. Și eu, în Asia, am întâlnit mai mulți șerpi, toți neveninoși. Dacă te vei informa, riscul să fii mușcat de un șarpe veninos neprovocat fiind, în Thailanda, într-un resort, într-o grădină pe care zilnic o curăță, o tunde și o bibilește o persoană, lângă un spa vizitat continuu de turiști, e foarte puțin probabil. Există riscul și să îți cadă o nucă de cocos în cap, dar tot trecem pe sub ei.'

Dana RogozSeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 4)

Citește și: Fiul lui Dani Oțil face furori în mediul online

Foto: Facebook/Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete