Fiul lui Dani Oțil face furori în mediul online

Mai are puțin până la împlinirea vârstei de 4 luni și este adorabil! Fiul cuplului Gabriela și Dani Oțil face furori pe Internet, acolo unde părinții postează tot mai des poze cu micul cuceritor.

Cea mai recentă poză a lui Luca Tiago a strâns, la nici o zi de la publicarea pe rețelele de socializare, zeci de mii de like-uri. În imaginea publicată de Dani Oțil, se pot vedea ochii albaștri și gropițele irezistibile, care au făcut-o pe mama lui, fotomodelul Gabriela Oțil (Prisăcariu), să declare de Crăciun:

„Anul trecut în dimineața de Crăciun aveam o singură dorință în gând. Acum ești lângă mine, mă privești cu ochii tăi albaștri și mă topesc după gropițele tale!'

Tatăl lui Luca Tiago a mărturisit în dreptul pozei în care băiețelul zâmbește și privește direct spre cameră:

„Cineva trage de mic spre cameră'.

Iar reacțiile celor care îi urmăresc conturile de socializare au apărut imediat.

Dani Oțil: „Tu vei fi tu'

E adorabil', a scris Mirela Retegan, fondatoarea Găștii Zurli, în timp ce alte persoane și-au dat cu părerea că e „fățuca lui tati și gropițele mămicii. Frumusețe de bebeluș.' „Doamne, ce îngeraș frumos aveți. Să fiți sănătoși cu toții și multă iubire', a scris altcineva.

Tiago Luca s-a născut pe 11 septembrie 2021. Pe parcursul celor 9 luni, fanii cuplului au putut urmări evoluția sarcinii și s-au atașat pe micuțul băiețel pe care părinții l-au tot numit „cârcel', apoi „mâini de bătrânel'. Nașterea fiului lor a fost cel mai emoționant moment din viața Gabrielei și a lui Dani. La acea vreme, Dani a scris un mesaj extrem de înduioșător și amuzant, în stilul caracteristic, pentru micuțul care le-a schimbat viața.

„Tu ești fragil acum, dar promit să te fac puternic și rezistent… Pentru că în scurt timp, eu voi fi cel fragil (vârsta mea nu e de ședințe cu părinții, ci cu bunicii). Nu voi încerca să te transform în rezultatul sumei frustrărilor mele sportive sau profesinale. Tu NU vei fi un Dani Oțil mai bun. Tu cei fi tu. Bine… cu două medalii la Olimpiada din 2040… dar tu.'

Dani OțilSeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 4)

Citește și: Laura Cosoi, însărcinată cu cel de-al treilea copil

Foto: Facebook/Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete