Dana Rogoz pleacă cu familia din România? „M-am gândit la posibilitatea emigrării”

Dana Rogoz a atras atenția cu cea mai recentă postare făcută pe Facebook. Actrița, mama a doi copii, s-a gândit să plece din România, să se mute cu familia într-o altă țară. Totuși, ceva a ținut-o pe loc.

Vedeta în vârstă de 36 de ani recunoaște că România i-a oferit meseria mult visată, că din actorie a câștigat bani. Nu știe dacă copiii ei își vor face aici cariere.

În ultimii ani, recunosc că m-am gândit la posibilitatea emigrării. E un gând foarte îndepărtat, în primul rând pentru că profesia mea e strâns legată de limba maternă. Și pentru că aici mi-am câștigat un salariu de la 9 ani, muncind enorm pentru tot ce am.

Dar gandidu-mă pe termen lung, mai ales la copiii mei, nu mai sunt așa de sigură cum eram că România va fi pentru totdeauna casă lor. Știu, probabil mă veți judecă pentru aceste gânduri, dar asta e ce simt acum. Că poate sistemul educațional din alte țări va fi mai bun pentru ei, că poate sistemul medical va fi mai bun, că poate vor fi mai fericiți altundeva pe lumea asta.', a scris Dana Rogoz pe Facebook.

Dana RogozSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 9

Dana Rogoz e căsătorită cu regizorul Radu Dragomir și împreună au doi copii, pe Vlad și pe Lia.

Motivul pentru care Dana Rogoz nu și-a mai dus fiica la creșă

Dana Rogoz este foarte activă și pe rețelele de socializare. Acolo împărtășește cu fanii săi detalii privind cariera ei, frământări sau bucurii din viața sa de familie. Motiv pentru care, recent, actrița le-a mărturisit acestora că, deși a înscris-o pe micuța Lia la creșă, a luat o decizie care, speră ea, să fie de bun augur. Având în vedere numărul crescut de cazuri de Covid-19 din ultima perioadă, Dana Rogoz și Radu Dragomir au decis să o mai țină acasă pe Lia, în vârstă de doar 1 an și patru luni. Singura problemă este ajutorul de care nu au parte, cei doi fiind nevoiți să își facă în așa fel programul, astfel încât să fie cineva în permanență acasă.

„Ok, schimbare de plan. Am hotărât împreună cu Radu să nu o mai ducem pe Lia la creșă o perioadă, până nu trece nebunia. Vom sta acasă cu rândul, vedem noi cum o scoatem la capăt. Sigur, nu înseamnă că gata, ne-am ferit de orice pericol, dar măcar să mai reducem din riscuri. Suntem vaccinați, dar în ultima perioadă am preferat să comandăm mâncare acasă decât să ne oprim la câte un restaurant’, a scris Dana Rogoz pe Facebook.

„Nu pot renunta la jobul meu, la multe dintre activitățile deja începute, dar totuși încerc să reduc cât pot interacțiunile și deplasările care nu sunt fix în momentul ăsta necesare. Mesajul ăsta nu e menit să influențeze pe nimeni în nicio direcție, dar vă zic sincer că nu mai suport să mă stresez la fiecare muc al Liei. E un moment greu pentru toată lumea, vaccinat sau nevaccinat fiind. Așa că închid IG și iar mă conectez pe Zoom, pentru un meeting pe care mi-ar fi plăcut în alte vremuri să îl am față-n față, la o cafea. Dar măcar să trecem de această criză, să se mai relaxeze presiunea pe spitale’, și-a încheiat postarea cunoscuta actriță.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete