Dana Rogoz, cu abdomenul la vedere: „Urâți-mă, da, urâți-mă!”

Dana Rogoz a făcut furori la un eveniment monden. A purtat o ținută spectaculoasă, care i-a lăsat descoperit abdomenul perfect.

Întrebările pe care le primește Dana Rogoz în legătură cu silueta ei filiformă sunt la ordinea zilei. Chiar și în timpul celor două sarcini, aceasta a surprins prin numărul mic de kilograme acumulat. Deși nu practică sport cu regularitate, Dana Rogoz are un bagaj genetic care o ajută să arate impecabil.

Prezentă la un eveniment monden, jurnalista Amalia Enache a luat-o, și ea, la întrebări, pe actriță.

„Ce faci, măi, cu croissantul și cu abdomenul acesta?', a întrebat-o, în spirit de glumă Amalia Enache, iar Dana Rogoz i-a răspuns: „Îl întrețin'. „Se poate așa ceva?'. „Urâți-mă, da, urâți-mă!', a comentat amuzată aceasta.

Dana Rogoz: „Mai sunt momente când…'

Dana Rogoz este mamă a doi copii, o femeie implicată în multe proiecte profesionale și atentă în același timp la momentele petrecute alături de partenerul ei, regizorul Radu Dragomir. Explică, atunci când este întrebată în legătură cu acest subiect, că organizarea este punctul ei forte. În plus are o dorință permanentă de a face și a descoperi cât mai multe lucruri. Actrița se pregătește pentru un al doilea proiect teatral, al unei piese care este în faza de traducere, și vrea să înceapă să lucreze și la propriul scurt-metraj.

De curând, a scris pe paginile de socializare un mesaj duios, despre clipele „furate' în doi, în iureșul vieții de zi cu zi.

„Toată ziua alergăm dintr-o parte în alta, de la job la școală, de la școală la creșă, și tot așa. Mai sunt momente când ne oprim pentru o îmbrățișare și o vorbă bună. Amândoi avem nevoie de ele în egală măsură'.

Dana RogozSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Citește și: Andreea Esca este într-o formă de zile mari

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete