Dana Budeanu, noi dezvăluiri despre gemenele ei. Cum se înțeleg fetele cu tatăl lor: „Totul a decurs perfect”

Dana Budeanu are două fete gemene în vârstă de 18 ani. Ele sunt rodul iubirii dintre creatoarea de modă și Radu Budeanu, cunoscut om de afaceri și patronul publicațiilor Cancan, Gândul Prosport și altele. Acum, într-un podcast cu Ion Cristoiu, ea a făcut dezvăluiri despre viața personală.

Întrebată despre ea și fostul soț, dar și gemenele pe care le au împreună, Dana Budeanu a răspuns cu sinceritate. Iată dialogul celor doi din emisiunea difuzată pe Youtube.

Ion Cristoiu: Fac un salt la viața dumneavoastră personală, pe care nu vă place să o expuneți. Familia părinților este Guțilă, da? De ce nu v-ați întors la numele dumneavoastră după ce ați divorțat de Radu Budeanu?

Dana Budeanu: Pentru că fetițele mele poartă numele Budeanu și atunci ar fi fost foarte greu, și când călătoream, când le însoțeam permanent și, de asemenea, pentru că brandul meu, care era deja creat e…', a explicat aceasta, care are un atelier, ea creează rochii.

Dialogul a continuat cu dezvăluiri despre relația gemenelor cu tatăl lor.

Ion Cristoiu: Dumneavoastră aveți acum fetițe mari, au 18 ani, am înțeles să păstrează legătura și cu tatăl. E greu, cu Budeanu?

Dana Budeanu: Cum să fie greu? E tatăl lor, Doamne, Dumnezeule. Dar legătura nu este păstrată, legătura e permanentă.

Ion Cristoiu: Voi ați fost căsătoriți, dar ați divorțat și aveți două fete pe care le creșteți dumneavoastră, de la 5 ani, da? Ele, fetele, au păstrat și ele legătura cu tatăl lor. Tatăl, care la rândul lui, are o familie. Nu v-ați temut că el poate să le influențeze educația pe care o faceți dumneavoastră? În sensul ăsta, negativ.

Dana Budeanu: Nu, niciodată. Pentru că a existat întotdeauna o colaborare perfectă din acest punct de vedere al educației fetițelor și o încredințare firească pentru că eu am fost extrem de implicată și sunt și o să fiu în continuare, până la sfârșitul vieții, că suntem copii atâta timp cât încă avem părinți. Și voi fi foarte implicată. Dar nu a existat niciodată niciun fel de conflict pe această temă sau nici dacă mă gândesc… nu, nu a existat. Totul a decurs și decurge întotdeauna perfect. '

Gemenele Danei Budeanu au 18 ani

Până acum, Dana Budeanu nu le-a arătat niciodată chipul fiicelor, a dat publicității mereu poze cu ele de la spate. Și de data aceasta a procedat la fel, a publicat fotografii în care nu li se vede fața.

„Am renăscut odată cu două inimioare ce s au grăbit să mă țînă n brațe și mi arate ce înseamnă să fii Dumnezeu… Dumnezeu suntem doar pentru copiii noștri, va spuneam cândva…și n avem voie să i dezamăgim nicio secundă despre asta… Copiii noștri cred că putem tot, știm tot, vedem tot…și se urcă încet, cu piciorușele și mânuțele lor mici, pe ceea ce le a fost dat a le fi părinți… Doar cei ce avem copii suntem datori…lor…pentru totdeauna…datori să i facem fericiți cu orice preț…Alte datorii nu avem în viață asta față de nimeni și nimic… Mă uit la ele de când le am adus pe lume și n noaptea această, că n toate cele mii…și știu că nu le am dezamăgit și că tot ceea ce au visat despre lume, le am arătat că există… Le am arătat că iubirea i tot și că ura i doar a celor ce nu au fost iubiți, le am spus că frică nu există și că universul suntem noi, le am luat cu mine să vadă, să simtă, să înțeleagă tot până la capătul pământului, că să știe că de oriunde poți ajunge și de oriunde te poți întoarce…’, a scris pe Instagram Dana Budeanu.

gemenele-danei-budeanu-18-ani-3SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Și a continuat: „Nu le am certat vreodată, nu le am umilit nicicând, nu le am țipat vorbe, nu le am șoptit neintelesuri…le am crescut într o poveste a lumii care azi se chinuie să nu moară…și le am salvat…de tot ce nu i iubire… Fetițele dumneavoastră rad continuu, mereu sunt fericite…’mi se spune de aproape douăzeci de ani…ce trist că această a ajuns o minune despre îngerii care s doar bulgari de divinitate…

Dacă oamenii minusculi nu rad mereu, înseamnă că voi cei uriași, i ați abandonat…le ați abandonat inocența, puritatea, curajul, gingășia și i ați transformat în oameni mari, mascați cu tristețea de după care va este frică… Noi părinții nu avem probleme, noi avem putere! Noi nu avem dureri, noi avem curaj! Noi nu avem zile grele, avem copii… Și asta înseamnă că suntem binecuvântați de Dumnezeu și că suntem fericiți să i creștem și pe ei astfel! Rămân că mereu…doar în urmă pașilor lor, că să nu uit să merg, căci fără ele nu mai știu oricum! Copiii sunt sufletul nostru în văzul tuturor! Sunt bine rău de tot înseamnă’, a mai notat creatoarea de modă.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete