Cum arată Maria Pițurcă, soția lui Victor Pițurcă. A fost fotografiată alături de copiii ei

De mai bine de 30 de ani, Maria Pițurcă trăiește alături de Victor Pițurcă, care a avut o relație extraconjugală cu Vica Blochina. Recent, soția antrenorului a apărut alături de copiii ei, a uimit cu apariția, căci foarte rar e surprinsă în public.

Alexandru Pițurcă a postat de curând pe Instagram o fotografie cu el, Claudia, sora lui, dar și cu mama lui, Maria Pițurcă, pe care mulți o alintă doamna Mia, scris Libertatea.

Împreună, ei au sărbătorit ziua ei, soția lui Victor Pițurcă a împlinit 62 de ani. Copiii ei sunt la casele lor, însă acum ea îl crește pe Edan, băiatul lui Victor Pițurcă din relația extraconjugală cu Vica Blochina. Băiatul a locuit ani de zile cu mama lui, dar de ceva vreme locuiește la tatăl lui.

sotia-fata-si-baiatul-lui-victor-piturcaSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Vica Blochina, dezvăluiri în lacrimi despre băiatul ei

Vica Blochina a izbucnit în lacrimi la Survivor România 2023. Fosta amantă a lui Victor Pițurcă a mărturisit că fiul ei nu mai vorbește cu ea. Vica Blochina a reușit să aducă primul punct echipei Faimoșilor la Survivor România. Vedeta a izbucnit în lacrimi și a mărturisit la testimoniale că fiu ei, Edan, nu mai vorbește cu ea. „Copilul meu nu vorbește cu mine pentru că am plecat la această competiție. Nu a vrut să plec. M-am bucurat foarte mult pentru că am vrut să-l fac mândru pe el. Când am dat jos ultima piesă, eu m-am gândit la el’, a dezvăluit fosta balerină.

Fosta amantă a lui Victor Pițurcă își dorește ca băiatul ei să fie mândru de ea. Vica Blochina s-a gândit la Edan când a câștigat proba la Survivor România 2023. „Am lăsat un copil acasă și sper din tot sufletul meu să le arăt tuturor că se poate și la vârsta asta să fii bun, să fii plin de viață și să fii foarte bun pe traseu. Îmi vine să plâng și am foarte mari emoții’, a precizat vedeta atunci când și-a făcut prezentarea, la prima ediție „Survivor România’ 2023.

Edan are 15 ani

Deși Vica Blochina a încercat să-i ofere tot ce e mai bun copilului ei, Edan a ales să se mute la tatăl lui. Fosta balerină și-ar dori ca fiul ei să devină medic și să nu calce pe urmele tatălui său în ceea ce privește meseria.

„Edan face 15 ani, acum a crescut! E mai înalt ca mine! Nu vreau să se facă fotbalist, doctor estetician vreau. Toate prietenele mele i-au zis: să ne faci păpușă din mătușă, a declarat fosta amantă a lui Victor Pițurcă.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete