Dana Budeanu, mesaj ironic după ce a aflat de divorțul Simonei Halep de Toni Iuruc: „Du-te cu iubirea”

Dana Budeanu a avut o reacție ironică pe Facebook, după ce a aflat că Simona Halep divorțează de Toni Iuruc înainte de nunta, care ar fi trebuit să aibă loc la Cazino Sinaia peste două luni.

Pe una dintre rețelele de socializare, Dana Budeanu a distribuit o știre despre divorțul Simonei Halep și a transmis un mesaj ironic. „Dragoste la prima vedere. Cine ar fi crezut? Eu! Bravo! Du-te cu iubirea', a scris creatoarea de modă pe contul său de Facebook.

Simona Halep și Toni Iuruc s-au căsătorit pe 15 septembrie 2021, în Constanța, într-un local de lux de la malul mării. Cununia religioasă și petrecerea de după nuntă erau programate peste numai două luni, pe 13 noiembrie 2022, la Cazino Sinaia.

rochii-Simona-Halep-3SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 5)

Simona Halep divorțează

La nici un an de la cununia lor civilă din Constanța, Simona Halep și Toni Iuruc divorțează. Jucătoarea de tenis și omul de afaceri au pus punct căsniciei lor, după cum a confirmat el pentru fanatik.ro.

Toni Iuruc vorbit despre divorțul de Simona Halep, însă nu a făcut multe dezvăluiri. „Am hotărât de comun acord cu Simona să ne despărțim!

Nu mai insistați, este ultima mea ieșire publică….De restul se vor ocupa avocații în cel mai civilizat mod cu putință. Mulțumesc de înțelegere!', a declarat Toni Iuruc, vizibil mâhnit.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete