Aventură la Survivor România 2023? „M-a pupat și a spus că mă iubește”. Ce s-a întâmplat între doi concurenți

S-a zvonit că o aventură amoroasă ar fi avut loc la Survivor România 2023. Doi concurenți s-au apropiat destul de mult, ea i-ar fi declarat deja iubirea lui.

Despre Alin Chirilă, care a fost eliminat săptămâna aceasta de la Survivor România 2023, și Andreea Moromete, care a rămas în concurs, este vorba. Ei s-ar fi apropiat mai mult decât doi simpli prieteni. Invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță, luptătorul Alin Chirilă a vorbit despre acest subiect.

„Am cu Moromete o relație de prietenie foarte apropiată. Din punctul meu de vedere, eu pot să merg cu prietenia până la un anumit punct. Pentru că am soție, pe care o respect și o iubesc și nu-mi permit ca de la punctul respectiv să trec mai încolo. Eu m-am dus în pădure, ea a mers cu mine. Nu s-a întâmplat absolut nimic. Mi-am dat seama cum se dă asta acasă. Și în momentul respectiv, i-am spus lui Moromete: ‘Vezi că o să mă distanțez un pic față de tine, pentru că relația noastră de prietenie nu dă bine acasă. Ținând cont că de câteva ori mi-a spus că mă iubește. Probabil ca un frate.

Au fost câteva momente, la câteva jocuri, în care a sărit în brațele mele, efectiv. M-a luat cu picioarele așa, m-a pupat pe obraz și a spus că mă iubește. Asta fiind la jocuri, probabil că era în extaz', a explicat Alin Chirilă în emisiune despre Andreea Moromete.

alin-chirila-si-andreea-moromete-survivor-1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Ulterior, Alin Chirilă s-a împrietenit cu Lucianna Vagneti, cu care avea mai multe lucruri în comun, iar cesta a fost și momentul în care și-a dat seama că Andreea Moromete e geloasă, scrie Fanatik.

„Îndepărtându-mă de ea, m-am apropiat de Lucy și a început să devină geloasă. Acolo mi-am dat seama că a fost din partea ei mai multă prietenie decât din partea mea.

Nu știu dacă s-a îndrăgostit de mine. Ea mi-a spus că am dezamăgit-o că nu am avut aceleași sentimente față de ea cum a avut ea față de mine. I-am spus că ‘Nu am cum să am. Modul în care vedea ea prietenia noastră, eu nu puteam să o văd, că nu îmi permite…Loredana mă cunoaște pe mine. Știe de ce sunt în stare. Avem 14 ani împreună. Și-a dat seama că au fost doar niște chestii superficiale', a mai explicat Alin Chirilă despre Andreea Moromete.

Iată ce poți citi în ediția de print a revistei Avantaje, aprilie 2023:

  • DOSARUL SPECIAL al lunii este dedicat bărbaților, cuceritorii moderni: Daniel Pavel (Survivor), Denis Roabeș (The Motans), Maurice Munteanu (fashion editor). Uneori seducători, uneori fermecători, inteligenți, sexy sau doar talentați și atrăgători, alteori histrionici și interesant-romantici sau arbitrar-irezistibili, intimidanți sau siguri pe ei, sunt, deseori în secret și fără a fi supermen, învingători perfecți într-o lume bulversată de valori și nonvalori.
  • Vrei să reduci din kilograme fără să urmezi o dietă drastică și, evident, nesănătoasă? Poți să reintri în formă fără prea mult chin. Iată 25 de tips&trick-uri prin care poți slăbi rapid.
  • Vechile mănăstiri sunt locurile sacre din România care te cuceresc indiferent de câte ori ai merge acolo. Un spațiu parcă fără timp, cu peisaje incredibile, oameni cu sufletul cât roata carului și tradiții păstrate de veacuri.
  • De ce înșală o femeie? Ce motive au femeile atunci când decid să-ți înșele partenerul?
  • Să aflăm mai multe despre boala de reflux gastroesofagian
  • De mai mult de 2000 de ani încoace multe obiecte au fost asociate cu persoana și povestea Mântuitorului din Nazaret. În ediția de aprilie veți citi un amplu reportaj despre locațiile unde se află astăzi relicvele sfinte.
  • Răsfoiește revista aici: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete