Dan Negru, declarații neașteptate după ce a ajuns în Grecia: „Litoralul e un fel de adunătură de Eforie din anii ’90”

Prezentatorul TV de la Kanal D a ajuns în Grecia. A vizitat și Atena, capitala țării, dar și litoralul lor și nu a fost deloc impresionat. Spune că în Grecia, la malul mării, e la fel ca în Eforie, stațiunea din România, în anii 1990.

„Când stăm în genunchi, alții ni se par mari! Am ajuns printr-o conjunctură in Grecia. Știam că Atena, leagănul civilizației democratice a ajuns demult un ghetou. Litoralul grecesc însă, lăudat mereu de noi, pare in multe locuri o adunătură de Eforie a anilor ’90. Oamenii, grecii, admirabili. Ei știu că turismul e singura lor salvare intr-o țară in care statul a eșuat.

Economia Greciei se bazează pe veniturile din turism. Dacă noi aveam tradiția si istoria Greciei si prezentul ei de azi, i-am fi crucificat pe toți. Suntem mult peste ce are Grecia azi ! Noi, cei asupriți mereu in istoria noastră n-am decăzut așa cum au făcut-o grecii de-a lungul istoriei lor. In 200 de ani de la independență, Grecia a intrat in faliment de 7 ori. Când ni se pare ca alții sunt mai mari decat noi, să ne ridicam din genunchi', a scris Dan Negru pe Facebook.

AL a fost contrazis de mulți români, ei spun că mereu preferă litoralul din Grecia, nu cel din România. „Superb! O singură remarcă as îndrăzni: Spre deosebire de noi, grecii si-au păstrat si își respectă tradițiile și credința. La noi, fritzii, wernnerii, clotildele si alți useristi care nici măcar nu ating Biblia, ne împing tot mai departe de credință. Dar, se pare că poporul asta își dorește! (…)

Grecii au intrat in faliment de 7 ori si nu si-au pierdut omenia si onestatea si au gasit puterea de a merge mai departe ! Proverbul ,, omul sfinteste locul ” s-a inventat in Grecia ,iar la noi turismul inseamna japca , hotie si patroni de carton la tot pasul ! (…)

Grecii au căzut ei de 7 ori dar au putut să se ridice de 100 de ori ! În primul rând ei nu au uitat să fie oameni!!!! Sa lupte pentru drepturile lor ! (…)

Pai litoralul grecesc are vreo 15 mii de km, nu ca la noi o palma. E normal sa fie si locuri neamenajate sau lasate de izbeliste…n-am ajuns in Atena, dar sunt convins ca Bucurestiul e “mai ghetou” ca acolo. Sa fim seriosi, Ferentari&Co sunt greu de ucis…', sunt câteva dintre comentariile apărute ca reacție a declarațiilor lui Dan Negru despre Grecia.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete