Anamaria Prodan a mințit că are un nou iubit. Cât de greu îi e să își găsească un partener: „Un calvar pentru că ar fi pe prima pagină a ziarelor”

Anamaria Prodan dă de înțeles cu cele mai recente declarații că nu are un iubit, așa cum se lăuda acum câteva săptămâni. Ea susține într-un interviu că e greu să își găsească partenerul ideal, un bărbat deștept, mândru, demn și fabulos.

În noiembrie, într-un podcast, Anamaria Prodan spunea că are un nou iubit. „Mulțumesc omului de lângă mine, care este acum în viața mea, pentru câtă răbdare a avut și cât de frumos a știut să se poarte. Să gestioneze toată nebunia asta. (n.r. – dacă e de mai mult timp) Este lângă mine, nu contează de când', a declarat Anamaria Prodan în podcastul „Tare de tot'.

Acum, pentru wowbiz.ro, impresara a recunoscut că viața profesională e cea care îi aduce cele mai mari satisfacții. „Liniștea este secretul meu. Liniștea și viața frumoasă, lucrurile frumoase pe care le fac, podcastul meu care este gata și de care sunt foarte mândră.

Fac multe lucruri frumoase, care îmi plac.', a spus Anamaria Prodan, care nu și-a găsit sufletul pereche. Vrea ca bărbatul de lângă ea să fie demn, deștept, fabulos.

anamaria-prodan-nou-iubit-2SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 6)

„Tot ce se scrie și se vorbește, este firesc. Sunt Anamaria Prodan și sunt un cuțit cu două tăișuri foarte periculoase. Sunt oameni care și-ar dori cu disperare să stea lângă mine, numai că înțeleg că viața lor, dintr-un punct de vedere, ar fi un calvar pentru că ar fi pe prima pagină a ziarelor non-stop.

Atunci, gândește-te că este și mai greu, la cât de pretențioasă sunt, să găsesc un bărbat care să fie mândru, demn, deștept, fabulos, șarmant și să-și și dorească să se vadă prin ziare în fiecare zi.

Tuturor bărbaților din viața mea le-a fost greu, dar pentru cine a stat lângă mine, de-a lungul anilor, a fost o binecuvântare de la Dumnezeu pentru că pe toți i-am ajutat să crească, să învețe foarte multe lucruri și să devină mari. Dacă o să întrebi oamenii care au stat alături de mine, niciunul nu o să vorbească urât despre mine. În toți acești ani în care am fost cu fostul soț niciodată nu l-am jignit.' , a mai mărturisit Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf nu au divorțat încă

Deși s-au despărțit acum doi ani, cei doi sunt în continuare soț și soție. Anamaria Prodan a anunțat și cum s-a ajuns în această situație: Laurențiu Reghecampf nu ar vrea să semneze actele de divorț și nici să renunțe la procesele pe care i le-a intentat.

Am 5-6 procese cu el pe rol la acest moment, nici nu le mai știu numărul. El și amanta vor să stoarcă niște bani de la mine! Spun amantă, pentru că nu sunt căsătoriți, iar divorțul nu s-a pronunțat! El e încă însurat, da?! Ați văzut voi pe undeva că s-a pronunțat divorțul?!

De ce nu renunță el la aceste procese cu mine? Nu vrea! Vrea bani! Nu există așa ceva! Sunt doi ani de când ne rugăm și eu și avocații mei de el, la două zile, să închidă tot și să-și vadă de viața lui! Să mergem la notar să încheiem, asta îi cerem noi toți, familia!', a declarat Anamaria Prodan, în podcastul Tare de tot', cu Viorel Grigoroiu.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete