Dan Bordeianu a primit mai multe oferte de a reveni în televiziune. Ce spune actorul: „Dacă pot funcționa în proiectul respectiv”

Dan Bordeianu a împlinit ieri 48 de ani și cu această ocazie specială a vorbit despre revenirea lui în televiziune. De 16 ani nu mai joacă în telenovelele care l-au consacrat, la postul Acasă TV.

Într-un interviu pentru Unica, Dan Bordeianu a recunoscut că a primit mai multe oferte de a reveni în televiziune, însă nu a acceptat niciuna deoarece respectivele proiecte nu îl făceau fericit. „Nu am renunțat la televiziune, adică la ideea de televiziune. Am renunțat la proiecte care nu mi-au plăcut și pe care nu le-am simțit. Ajunsesem într-o zonă în care am zis: fac asta cu bucurie? Și nu era neapărat așa', a explicat actorul.

„Da, m-aș întoarce în televiziune oricând, la orice oră, dacă pot funcționa în proiectul respectiv. În peisajul actual nu prea am văzut ceva în care aș putea să revin', a mai zis Dan Bordeianu.

Cu ce se ocupă acum Dan Bordeianu

În prezent, Dan Bordeianu e actor la teatru. Și la această meserie a vrut să renunțe la un moment dat. „În fiecare an mă las de trei ori de meserie. Sunt genul de persoană care își pune întrebări și care se întreabă: fac asta cu plăcere? De ce o fac?

Nu e vorba dacă merită sau nu, ci motoarele interioare pentru că atunci când faci un lucru cu plăcere și bucurie, iese altfel. Și țin foarte mult la meserie și nu vreau să fac împotriva mea și împotriva ei. Și atunci de aceea sunt momente când îmi pun întrebările astea și mi se pare important să ai un moment de introspecție interioară din când în când, vis-a-vis de ce faci', a zis el.

dan-bordeianu-revenire-televiziune-4SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 4)

„Nu am filosofii legate de meserie. Am așa un soi de declic în care intru în zona de treabă și în momentul ăla, ce se întâmplă e faptul că preț de o oră jumătate, două, cât ține un spectacol, sau minutele alea în fața camerei, se mai simt cum lași sufletul să respire, și e ca o mângâiere. Chiar dacă zbuciumul e real, chiar dacă energia e consumată real, e o descătușare interioară pe care o simt', a încheiat Dan Bordeianu pentru Unica.ro.

A apărut ediția de octombrie a revistei Avantaje

Luna octombrie, pentru Avantaje, înseamnă an de an, o nouă aniversare. O nouă bornă așezată la temelia revistei. S-au făcut 27 de borne, 27 de ani de apariții neîntrerupte. Nu e lucru mic… Înseamnă, mai presus de numărătoarea filelor, a paginilor, a tuturor edițiilor, muncă multă și dedicare, căutare asiduă de subiecte potrivite.

De ceva ani, luna octombrie este semnalul de alarmă de la nivel mondial pentru cancerul de sân. Aici, firesc, i-am dat cuvântul profesorului Blidaru, promotorul celor mai multe premiere în tratamentul de elecție al cancerului de sân din România.

Interviuri

Vlăduța Lupău este resortul care împinge o generație puțin haotică și fără repere clare, înainte, și-i oferă un sens. Simplul fapt că e plăcută, iubită, ascultată, urmărită ne umple sufletele de speranță: nu e totul pierdut, folclorul mai are o șansă, muzica de petrecere nu cade total și literalmente în derizoriu… pentru că la răstimpuri apare câte o Vlăduța într-un colț de țară, care ne amintește tuturor cât de frumos știu să petreacă românii ca să-și slăvească bucuria și să uite de necazuri.

Psiho

  • Dacă cel mic nu are prieteni, cel mai probabil este o fire retrasă și introvertită. Ce e de facut dacă micuțul tău nu se împrietenește cu ceilalți copii? E ceva firesc sau e cazul sa te îngrijorezi?
  • Sindromul reflectorului în relația de cuplu: se referă la situația în care, unul dintre parteneri atacă și acuză în permanență, iar celălalt este mereu un defensivă, obligat să se apere continuu.
  • Bârfa. Ai întâlnit pe cineva care să nu stea niciodată la o șuetă? Greu de crezut. Mai ales că micile discuții de la colț' nu numai ca îți satisfac curiozitatea, dar îți pot aduce și beneficii neașteptate.

Sănătate

  • Ne-am obișnuit să considerăm durerile de spate și fracturile (frecvente sau nu) drept semne inerente ale bătrâneții, iar medicii iau drept “discopatie” sau “spondiloză cervicală” tasările vertebrale osteoporotice, pe care le tratează cu Indometacin, Diclofenac sau alte antiinflamatorii.
  • Te dor articulațiile când se schimbă vremea? O persoană „meteodependentă' se plânge de simptome fizice sau emoționale în funcție de starea vremii, prin urmare poate simți disconfort sau durere la nivelul articulațiilor sau mușchilor atunci când vremea se schimbă.
  • Avortul spontan: este o afecțiune caracterizată prin pierderea a trei sau mai multe sarcini consecutive înainte de săptămâna 20 de sarcină. Poate fi o experiență devastatoare dar este important să înțelegem cauzele și să ținem cont de recomandările pentru gestionarea avortului spontan recurent.

Gastronomie

Femeia la cratiță – ce citim în cărțile de bucate. Cărțile franceze au melci, scoici și alte orătănii din mare, ale noastre mai deloc. Cele chinezești se folosesc de foc iute și scurt, din paie și gunoaie; în Europa au fost mereu păduri de pus pe foc, deci gătim la foc lent și îndelungat. Acolo unde clima e caldă, condimentele sunt necesare ca prin iuțeala lor să provoace transpirație și deci să răcorească organismul.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete