Dă startul verii în Delta Dunării! Tarife reduse cu 30% la vacanțele Delta pentru Toți

Dă startul verii în Delta Dunării! Tarife reduse cu 30% la vacanțele Delta pentru Toți

Încă nu ți-ai făcut planuri pentru sejurul estival? Dacă ești dornic de relaxare într-un ținut pitoresc unde gastronomia este excelentă, iar liniștea ademenitoare, poți lua în calcul o escapadă în Delta Dunării, prilej excelent să te bucuri de plimbări cu barca, drumeții în pădurile de nisip sau de momente tihnite la plajă. 

Profită de reducerile de până la 30% pregătite de Gulliver Delta Resort 4* Murighiol și rezervă acum un sejur de 4 sau 5 zile la tarife începând de la 1103 lei/persoană (valabil pentru plecarea din 06.06) și de la 1196 lei/persoană (valabil pentru plecările din 13.06; 20.06; 27.06; 04.07; 11.07). Pachetul Delta pentru Toți include cazare cu all inclusive tip bufet, două gustări între mese și transport autocar București-Murighiol-București.

Locația din inima paradisului

Delta Dunării te așteaptă cu tot ce are mai spectaculos de oferit, iar pentru ca vacanța să fie una complet reușită, Gulliver Delta Resort 4* Murighiol vine în completarea paradisului natural și cu numeroase modalități de relaxare. În plus, poziția excelentă pe malul lacului violet, la marginea localității Murighiol face ca acest complex să devină locația preferată a familiilor cu copii.

Gulliver Delta Resort 4* a fost amenajat în stil rustic, iar preparatele servite sunt tipic lipovenești, astfel vei avea parte aici de o vacanță în sânul tradițiilor. Fie că alegi să te relaxezi la piscină, într-un hamac din grădina luxuriantă, sau pe ponton admirând spectacolul naturii, fiecare moment petrecut aici este memorabil.

Muzeu al biodiversității

Delta Dunării poate fi descrisă, povestită sau fotografiată, însă nimic nu poate surprinde mai bine acest colț de rai decât o vizită pe aceste meleaguri. Aici, toate simțurile îți sunt trezite la viață prin flora și fauna spectaculoase, specifice unui adevărat ținut exotic. Iar în lunile de vară cu atât mai mult te poți bucura de ce are de oferit Delta Dunării.

O plimbare cu barca pe canale te îmbie la visare, în vreme ce fundalul sonor este asigurat de freamătul stufărișului, susurul apei și trilurile păsărilor ce se dau în spectacol pe cerul senin.

Vacanța în Delta Dunării petrecută la Gulliver Delta Resort Murighiol îți oferă oportunitatea de a descoperi minunatele rezervații naturale, precum cele mai importante lacuri – Uzlina, Chiril, Pojarnia sau Isac. Explorează și impresionanta Pădure Letea, cu faimoasele herghelii de cai sălbatici, ce i-au purtat renumele în toată lumea, precum și Sulina, supranumit „Orașul Piraților', satul Sf. Gheorghe, cu arhitectura locală deosebită și frumoasele sale plaje virgine.

de Geanina Ichim

Sursa foto: flickr.com/gulliverresort.ro

Sejur Gulliver Delta Resort 4* Murighiol

* Delta pentru Toti 4 zile tarife de la 1103 lei/persoana (plecarea din 06.06) si de la 1196 lei/persoana (plecari din 13.06; 20.06; 27.06; 04.07; 11.07).

* Delta pentru Toti 5 ziletarife de la 1274 lei/persoana (plecarea din 30.06), si de la 1352 lei/persoana (plecarea din 28.07).

Servicii incluse: 3 sau 4 nopti de cazare cu all inclusive tip bufet, doua gustari intre mese, transport autocar Bucuresti-Murighiol-Bucuresti. *Oferta valabila pentru datele de plecare mentionate. 

Detalii pe www.gulliverresort.ro .Cerere oferta: [email protected], call center 021.794.75.07; 0784.215.624.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vacanta