Curăţenie perfectă de Crăciun cu aspiratoarele fără sac Philips PowerPro!

Curăţenie perfectă de Crăciun cu aspiratoarele fără sac Philips PowerPro!

Cu o putere extremă de aspirare, simplu de folosit şi de curăţat, aspiratoarele Philips PowerPro te ajută să termini curăţenia de Crăciun în timp record.

pshilips_powerpro_c4dfcbda5a

Podele mai curate într-un timp mai scurt. Acesta este motivul pentru care Philips a conceput noua gamă PowerPro, aspiratoarele de ultimă generaţie fără sac. Combinând tehnologia PowerCyclone cu filtrele inteligente HEPA şi cu un efort minim în utilizare pe orice tip de suprafeţe, ele oferă o curăţenie optimă într-un timp mai scurt. Pentru ca tu să termini curăţenia de Crăciun în timp record şi să te poţi concentra pe lucrurile care contează cu adevărat în această perioadă a anului.

Care sunt avantajele aspiratoarelor Philips PowerPro

Tehnologia PowerCyclone separă în mod eficient praful de aer dintr-o singură mişcare, iar sistemul rapid de golire “Click & Go” permite o curăţare uşoară a recipientului de colectare a prafului, fără a-l împrăştia în jur.

În plus, aspiratoarele Philips PowerPro conţin filtrul HEPA, un filtru antialergic de maximă eficienţă care captează chiar şi cele mai mici particule de praf pentru ca şi cei mai sensibili membri ai familiei să se bucure de Sărbători fericite.

Ce aspirator Philips PowerPro ţi se potriveşte

Aspiratorul PowePro Compact, cu un motor de 1800 W, este mic, uşor şi simplu de folosit, iar mânerul ergonomic îţi permite să cureţi perfect toate colţurile.

Aspiratorul PowerPro Active, cu motor de 2000 W, este rapid, eficient, dar suficient de uşor ca să-l poţi mânui fără probleme. Tubul telescopic din aluminiu este cu 50% mai uşor decât tuburile standard.

Aspiratorul Philips PowerPro, cu un motor de 2000 W, este cel mai performant membru al familiei PowerPro şi aspiră cu 40% mai mult praf. Datorită tubului telescopic din aluminiu, cu 50% mai uşor decât tuburile standard, este uşor de folosit de oricine.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Familie si casa