Curățarea nu este același lucru cu dezinfectarea

Dacă ne-am putea vedea casa la microscop, am fi probabil șocați să vedem că telecomanda, întrerupătoarele, clanțele ușii, podeaua din sufragerie sau blatul din bucătărie sunt un câmp de bătălie pentru virusuri și bacterii. Acum, mai mult ca oricând, odată cu pandemia, dezinfecția a devenit esențială în prevenirea infecțiilor, dar trebuie știut că nu toate produsele de curățare dezinfectează și că înălbitorul nu este singura soluție.

Noile măsuri de igienizare a casei

Primul lucru: spălați-vă pe mâini imediat ce intrați în casă și în mod regulat cât timp stați acasă. Acum este mai important ca niciodată. Trebuie să facem acest lucru când venim de pe stradă, înainte de a ne lua copiii în brațe sau de a deschide frigiderul. Potrivit OMS, spălarea mâinilor de cinci ori pe zi reduce șansele de lua virusul la jumătate.

Al doilea lucru: curățarea nu este același lucru cu dezinfectarea. De multe ori curățarea regulată îndepărtează murdăria și reduce numărul de germeni de pe suprafețe, dar uneori acest lucru nu este suficient pentru a preveni transmiterea bolilor. Ele trebuie eliminate complet, utilizând produse dezinfectante, aprobate de către Ministerul Sănătății, care sunt mai mult decât simple produse de curățare. În afară de bine-cunoscutul clor, aici ar intra și dezinfectanți fără înălbitor, cum ar fi produsele Sanytol.

Sanytol are produse de curățare dezinfectante multifunctionale precum, pulverizatorul universal pentru multisuprafețe si soluția de uz casnic de curățat suprafețe și pardoseli, care sunt potrivite pentru orice tip de suprafață, inclusiv lemn.

În cele din urmă, ce trebuie dezinfectat mai des? Sanytol recomandă dezinfectarea în special a zonelor atinse frecvent din casă: butoane, întrerupătoare, mânere; în spațiile comune, cum ar fi băile și pe suprafețele bucătăriei, mai ales în cazul în care gătiți regulat. Doar în acest mod vom curăța și vom ține la distanță virusurile.

Produsele Sanytol sunt eficiente împotriva celor mai frecvente bacterii și ciuperci din casă, precum și a virusurilor precum noul coronavirus, Herpes Simplex tip 1 și Gripa A H1N1.

Alternativă pentru clor: SANYTOL are un miros plăcut, nu dăunează suprafețelor și ucide 99,9% din toți germenii

Astăzi există alte ingrediente active eficiente împotriva germenilor (care nu au atâtea dezavantaje precum clorul) pe care Uniunea Europeană le-a inclus ca dezinfectanți de uz casnic autorizați. De exemplu, gama Sanytol cuprinde unsprezece astfel produse.

DOAR AVANTAJE:

  • Curăță și dezinfectează în același timp: spre deosebire de alte produse dezinfectante care necesită curățarea suprafețelor, Sanytol curăță și dezinfectează în același timp, obținând astfel ambele efecte cu un singur produs și dintr-o singură mișcare

  • Formule delicate: nu degajă vapori în contact cu alte produse de curățat, nu deteriorează suprafețele sensibile ale casei și nici nu pătează hainele. În timp ce alți dezinfectanți necesită utilizarea mănușilor, produsele Sanytol sunt testate dermatologic fiind delicate cu pielea.
  • Sunt potrivite pentru a fi utilizate și pe suprafețe în contact cu animale și bebeluși.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial