Cumpără-ți mașina dorită cu ajutorul unui leasing avantajos oferit de dealerul auto AutoDel

Orice familie are nevoie de o mașină confortabilă, dar și rezistentă, care să facă față provocărilor zilnice. Fie la drum scurt sau lung orice șofer vrea să fie convins că a găsit modelul potrivit pentru nevoile sale. Dar, chiar și unele dintre cele mai performante modele mai cedează din când în când din diverse motive, fie din cauza uzurii timpului sau vreun accident nedorit. 

Ar mai fi desigur și motivul schimbării autovehiculului cu un model nou și mai atractiv. Toate aceste opțiuni pot deveni realitate cu ajutorul unui dealer auto cu experiență. Ne referim aici desigur la firma AutoDel din Suceava. 

Cum să îți cumperi o mașină în leasing într-un mod avantajos 

Cu bogata sa experiență în domeniul vânzărilor de mașini rulate, firma AutoDel oferă clienților săi posibilitatea de leasing auto avantajos in Suceava. Cu ajutorul acestui program de finanțare auto, clienții pot cumpăra avantajos orice model de mașină prezent în parcul auto. 

Partenerii pentru persoanele fizice sunt Cetelem, BT direct, Mogo și TBI Pay, iar pentru persoanele juridice firma AutoDel colaborează cu BCR Leasing, Raiffeisen Leasing sau UniCredit Leasing printre altele. Documentele necesare atât pentru persoanele fizice, cât și pentru cele juridice sunt cererea de finanțare, documentele de identificare, adeverința de venit și altele, listate pe site-ul AutoDel. 

Achiziția unui vehicul se realizează conform așteptărilor clienților, cu profesionalism și într-un mod complet transparent. 

Se pot aduce și mașini la comandă prin completarea unui formular de pe site

Poate nu întotdeauna mașina cu modelul dorit se regăsește în vasta gamă aflată în parcul auto. Dar și pentru asta echipa de la AutoDel are soluția adecvată, deoarece pe site se găsește un formular foarte util. Acesta se completează bifând toate rubricile sau se contactează direct consultanții de comenzi la numerele de telefon afișate. Aceștia vor prezenta clienților opțiunile existente în acel moment. 

Într-un timp cât mai scurt posibil mașina dorită va ajunge la casa clientului. Desigur că aceasta va trece printr-o verificare amănunțită înainte de a fi predată noului proprietar. 

Firma AutoDel mai este cunoscută și prin faptul că este dealerul mărcii Hyundai. 

Mai multe criterii de verificare atent selecționate 

Orice mașină care intră în parcul auto AutoDel trece printr-o verificare amănunțită estetic, dar nu numai. Se verifică istoricul daunelor, documentația trebuie să fie în regulă cât și verificarea kilometrilor reali. 

Pregătirea tehnică și estetică a mașinii este de asemenea importantă și niciun amănunt nu este lăsat la voia întâmplării. Asistența la înmatriculare și asistența la vânzare sunt de asemenea garantată. Se oferă garanție între 3 și 24 de luni pentru orice autoturism achiziționat. 

Pentru cei care doresc să testeze mașinile înainte de achiziționare, se poate programa un test drive gratuit la reprezentanțele auto din Suceava și București. 

Cumpărarea mașinii vechi pe loc și promovare gratuită pe site

Dacă se dorește vânzarea vechiului autoturism, acest lucru se poate face prin postarea mașinii pe site-ul AutoDel. Consultanții de vânzări se vor ocupa de toate detaliile ulterioare ale vânzării. 

Pentru cei interesați, service-ul AutoDel oferă servicii de vopsitorie, mecanică, electrică și tinichigerie. Într-un timp cel mai scurt posibil și indiferent de marca autoturismului, echipa entuziastă de aici rezolvă toate problemele. 

Contact: [email protected] 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial