Cum vor fi zodiile afectate de intrarea lui Marte în Capricorn

Ultima săptămână a lunii septembrie va fi marcată de un eveniment astrologic important care va influența toate zodiile. Pe 27 septembrie are loc, așadar, intrarea planetei Marte în zodia Capricorn.

semne zodiacale

Iată, așadar, ce ne așteaptă în săptămâna 26 septembrie – 2 octombrie.

BERBEC

Marte este stăpânul și protectorul zodiei voastre, așa că trebuie să vă așteptați doar la lucruri pozitive în această săptămână. Marte va intra în Capricorn pe casa carierei și a străinătății, deschizând noi perspective în ceea ce privește cariera.

Dacă vă doriți să lucrați în străinătate, acum aveți șanse mari să obțineți un post acolo. Totuși, nu va veni nimeni să vă bată la ușă să vă ofere un loc de muncă în străinătate, de aceea este necesar să faceți voi înșivă căutări.

Dacă nu v-ați propus să vă căutați de muncă în străinătate, trebuie să știți că puteți avea parte de surprize plăcute și în țară. În perioada următoare sunt favorizate fie schimbarea jobului, fie promovarea, fie încheierea unor colaborări profitabile din punct de vedere financiar.

TAUR

Marte în Capricorn se formează, în cazul vostru, pe casa călătoriilor și a străinătății. Începând de pe 27 septembrie, nu este exclus să apară oportunitatea unui loc de muncă în străinătate, un contract cu străinătatea sau, în cazul unora, chiar un mariaj dincolo de granițele țării.

În plus, Marte vă face mai ambițioși decât de obicei și nu vă lăsați până nu obțineți ceea ce vă puneți în minte. Dacă vreți ca eforturile voastre să fie încununate de succes, păstrați discreția. Nu vă strigați ambițiile pe la toate colțurile! Și, foarte important, evitați conflictele cu superiorii!

GEMENI

Marte va intra în Capricorn pe 27 septembrie influențând casa banilor. Urmează, așadar, o perioadă în care veți avea destule satisfacții financiare, dar acestea vor fi rodul muncii voastre. Din păcate, banii nu pot fi câștigați la jocuri de noroc sau primiți sub formă de moștenire.

Aveți, însă, grijă! Marte favorizează câștigurile, în timp ce Mercur vă face să fiți mai cheltuitori decât de obicei. Dacă vă rămâne o sumă însemnată de bani după ce vă achitați toate datoriile, ar fi mult mai util să vă deschideți un cont bancar cu o dobândă bună. Nici nu vă imaginați ce folositori vă vor fi în viitorul apropiat.

RAC

Casa cuplului și a căsătoriei va fi cea influențată de intrarea planetei Marte în Capricorn. Urmează, așadar, o perioadă favorabilă din punct de vedere al relației de cuplu, o perioadă în care eventualele probleme care v-au tulburat liniștea până acum se vor rezolva, iar relația voastră se va reinventa. Dacă sunteți de multă vreme împreună, așteptați-vă la o cerere în căsătorie.

Vești bune și pentru nativii singuri. În viitorul apropiat, veți avea ocazia să cunoașteți câteva persoane de sex opus extrem de interesante și cu siguranță una va fi și pentru voi. Trebuie doar să vă doriți acest lucru și să nu ezitați să intrați în discuție cu ea.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop