Cum vor fi influențate zodiile de Luna Plină în Vărsător în săptămâna 15-21 august

Pe 18 august se va produce principalul eveniment astrologic al săptămânii, formarea Lunii Pline în zodia Vărsătorului. Iată ce influență va avea acest fenomen asupra zodiilor.

semne zodiacale

BERBEC

Luna Plină din 18 august se formează, în cazul vostru, pe casa prietenilor și a proiectelor. Această fază a Lunii aduce de obicei schimbări radicale, asta însemnând că, cel mai probabil, veți culege roadele de pe urma unui proiect pe care l-ați început cu ceva vreme în urmă. În ce privește relațiile de prietenie, urmează câteva zile, în preajma Lunii Pline, când veți face trierea lor. Probabil veți renunța la oameni în care ați avut mare încredere și v-au dezamăgit.

Aveți ceva mai multă grijă la starea de sănătate, întrucât mecanismele de apărare a organismului sunt destul de slăbite în această perioadă din cauza suprasolicitării la care l-ați supus.

TAUR

Luna Plină se formează, în cazul vostru, pe sfera profesională. Asta înseamnă că sunt posibile schimbări semificative în acest sector al vieții. Aveți șanse să vă schimbați locul de muncă, să vă găsiți o nouă colaborare, să vă reprofilați sau chiar să puneți bazele unei afaceri.

Aveți mare grijă la locul de muncă și feriți-vă de situațiile confuze. Din cauza acestor confuzii, este posibil să apară neînțelegeri, fie între voi și colegi, fie între voi și superiori. Încercați să fiți tot timpul informați pentru a evita gafele. Pentru unii dintre voi, impactul planetei Uranus s-ar putea traduce printr-o creștere a volumului de muncă destul de dificil de gestionat.

GEMENI

Luna Plina se formeaza pe casa calatoriilor si a legaturilor cu strainatatea. Asta inseamna ca vi se va ivi posibilitatea sa calatoriti in afara tarii, fie in concediu, fie in interes de serviciu. Este posibila, de asemenea, o calatorie neprevazuta… poate primiti o chemare, o invitatie de la cineva stabilit in strainatate si ii dati curs imediat.

De altfel, o calatorie alaturi de partenerul de viata este cel mai bun lucru pe care il puteti face in zilele care urmeaza, intrucat rutina din cuplu poate avea consecinte nedorite: certuri, dificultati de comunicare, putandu-se ajunge chiar la destramarea relatiilor. Asa ca daca aveti posibilitatea sa plecati undeva impreuna, nu mai stati pe ganduri.

RAC

La voi, Luna Plina in Varsator va afecta casele schimbarilor si carierei. Este foarte posibil sa aveti parte, in aceste zile, de o schimbare pe plan profesional. Poate fi vorba despre orice. O promovare la actualul loc de munca, o reprofilare, aparitia unei oferte de job de nerefuzat. Trebuie sa mai stiti ca indiferent despre ce este vorba, la mijloc va fi vorba buna pusa de un prieten care are incredere in voi.

In relatia de cuplu, pot aparea unele neintelegeri cu partenerul, care sa va tulbure linistea. Vestea buna este ca puteti conta pe influentele benefice ale planetelor Jupiter si Venus care va vor ajuta sa gasiti argumente solide pentru a va convinge partenerul ca dreptatea este de partea voastra si sa calmati putin spiritele.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop