Ce ne rezervă astrele în săptămâna 8-14 august

O săptămână plină din punct de vedere astrologic. Să vedem care sunt sectoarele forte și care sunt cele slab pentru fiecare zodie în parte.

horoscop 8-14 august

BERBEC

Sectoarele mai bine aspectate în această săptămână, în cazul vostru sunt cel financiar și cel al carierei.

În sectorul financiar, vă aflați sub influența lui Jupiter care vă exacerbează senzația că în jurul vostru e sărbătoare, senzație care aduce cu sine dorința de a cheltui pe tot felul de nimicuri. Încercați să vă reancorați în realitate, căci altfel riscați să vă destabilizați bugetul rău de tot.

La locul de muncă, sunteți mai motivați ca niciodată să vă realizați ambițiile. Vestea bună este că beneficiați de sprijinul planetelor, grație căruia veți reuși să vă canalizați energia către obiective precise. Datorită acestui lucru, veți fi extrem de eficienți și există șanse destul de mari să vă fie încredințate responsabilități în plus. Cât de curând, acestea vor fi și remunerate.

TAUR

Sectoarele ceva mai animate de astre în această săptămână sunt cel al relației de cuplu, al sănătății și al carierei.

În cuplu, din cauza aspectului nefavorabil format de Neptun, disputele cu partenerul de viață se vor intensifica. Dacă ați putea lăsa puțin de la voi, lucrurile ar reintra pe făgașul normal.

Nativilor singuri, Cupidon le va trimite săgeți dulci și amare în același timp. Mulți dintre voi ar putea fi în situația de a-și declara dragostea față de o persoană pe care o îndrăgesc de mult. Vă încurajăm să faceți acest lucru pentru că există șanse ca acea persoană să vă împărtășească sentimentele, dar să nu îndrăznească să și le exprime. Faceți voi pasul acesta.

Din punct de vedere al sănătății, Jupiter, Pluto și Marte vor avea un dublu efect asupra voastră. Pe unii nativi îi vor copleși cu gânduri negre, pe alți nativi îi vor ajuta să se vindece dacă sunt bolnavi.

La locul de muncă, aspectul format de Pluto vă va motiva să depuneți toate eforturile pentru a vă atinge ambițiile. Însă, același Pluto vă poate predispune și la asumarea unor riscuri prea mari. Analizați situațiile cât de bine puteți, întoarceți-le pe toate părțile pentru a vă asigura că faceți alegerile corecte.

GEMENI

Relația de cuplu, banii și cariera sunt sectoarele în care există șanse mari să se petreacă schimbări în această săptămână.

Din punct de vedere al relației de cuplu, sunteți prinși la mijloc de două aspecte astrale opuse: pe deoparte, Pluto și Luna vin cu încărcătură negativă, în timp ce Venus vă va fi favorabil. Relația cu parteneruld e viață va fi, așadar, destul de tensionată, dar Venus vă va ajuta să găsiți cea mai bună soluție la probelemele de cuplu.

Din punct de vedere financiar, trebuie să știți că este o săptămână favorabilă în special tranzacțiilor financiare, așa că dacă aveți de cumpărat sau de vândut proprietăți acum e momentul să faceți demersurile. Va urma apoi o perioadă destul de lungă în care contextul astral nu vă va mai fi favorabil.

La locul de muncă vi se vor da noi responsabilități. Dacă vă doreați de ceva vreme să vă reorientați profesional sau să vă deschideți propria afacere, e momentul potrivit să începeți demersurile.

RAC

Relația de cuplu și sectorul financiar vor fi influențate de contextul astral mai mult decât celelalte sectoare ale vieții.

Schimbările de dispoziție bruște din această săptămână vor aduce orice în cuplul vostru, numai armonie nu. Partenerul de viață va fi destul de derutat, în unele cazuri chiar speriat de comportamentul vostru. Totuși, influența benefică a lui Jupiter va restabili liniștea în relația voastră.

Grație susținerii de care beneficiați di partea planetei Uranus, sunteți în măsură să vă rezolvați problemele financiare care nu prea v-au dat pace în ultima vreme. Este o perioadă favorabilă plasamentelor financiare. Dacă dispuneți de un minimum de bani, deschideți-vă un cont de economii pe termen lung. Nici nu vă imaginați ce bine o să vă prindă nu peste mult timp.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop