Cum te ajută rochiile scurte să creezi efectul de picioare lungi?

Te-ai întrebat vreodată de ce sunt femeile atât de dornice să creeze efectul de picioare lungi? Sau cum pot face asta?

Încă din naștere, prin dobândirea genelor de la părinți și bunici, care influențează modul de dezvoltare și de funcționare al organismului, unele femei sunt mignone și că prin urmare, picioarele lor nu sunt caracterizate de o lungime semnificativă. Doamnele mai norocoase care au înclinație către frumos și o astfel de silueta, se bucură de la mama natură de astfel de picioare pe care și le pot pune în evidență prin intermediul unor articole vestimentare mulate, scurte etc.

Femeile cu picioare lungi se simt speciale și conferă impresia că s-ar ridică la așteptările societățîi, fiind impunătoare și reușindu-se să se facă remarcate drept personalități impunătoare indiferent de circumstanțe.

Rochii scurte – o alegere de top pentru un efect de picioare mai lungi

O simplă piesă vestimentară nu e capabilă bineînțeles să producă același efect precum cel al operațiilor estetice. Însă, desigur, fără niciun pic de durere și cu cel mai mic efort, alegerea celor mai potrivite combinațîi te poate ajută să te poți bucură de picioare lungi atunci când eșți văzută prin ochii celorlalți.

Că o rochie să poată face asta, ai nevoie de un model care să se termine cel mult deasupra genunchilor, modelele mai lungi având un efect total opus.

Deopotrivă, poate te întrebi ce model de rochie e mai potrivit să alegi: una cloș sau una conică. Am putea spune evident că, nu există un răspuns greșit. Dacă eșți o persoană lipsită de forme, rochiile mai bogate sunt mai mult decât potrivite. Iar dacă vrei să pui în valoare tot ceea ce ți-a oferit drept cadou mama-natură, fără niciun fel de emoțîi sau constangeri, mergi pe varianta unor rochii scurte conice.

Aceste trucuri pot fi aplicate și când vine vorba de fuste, pe tot parcursul anului.

Cu cât modelul este mai largut la partea inferioară, cu atât te poate ajută inclusiv să-ți subtiezi mai mult grosimea picioarelor, tot din punct de vedere estetic.

Pantofii – nr. 2 că importantă pentru a te bucură de picioare lungi

Nu spunem că pantofii nu sunt deloc importanți în ceea ce privește o ținută și atitudinea pe care ți-o transmite momentul în care îi porți, referindu-ne aici la clasică și impunătoarea pereche de pantofi cu toc cât mai mare, ce conferă o notă aparte de elegantă. Dar purtarea lor rămâne un aspect discutabil țînând cont că, nu orice femeie se simte comod într-o pereche veritabilă și impunătoare de pantofi cu toc. În timp au apărut zeci de opțiuni de încălțăminte mult mai comode și care, iată, pot fi îmbinate alături de rochiile scurte, fără a creea disconfort, nesiguranță etc. Ne referim la platforme, sneakersi, sandale și multe alte posibilități din care poți alege. Rochia potrivită poate fi purtată cu orice pereche de încălțăminte dorești astfel încât finalul să fie cel dorit.

Dar evident, dacă alegi pantofi cu toc sau încălțăminte cu platforma, alături de o rochie scurtă, vei putea să contribui pozitiv la obținerea imaginii și a efectului după care râvnești.

Pentru a dispune de modele superbe de rochii scurte și ieftine eșți la un pas distanță de JojoFashion. Hai să descoperi colecția de rochii scurte de ocazie potrivite pentru evenimentele ce se anunță în această perioada, dar și rochiile tricotate perfecte pentru toamna, rochii de zi, rochii office și multe alte modele! Vei găsi tot ceea ce ai nevoie că picioarele tale să fie puse în evidență alături de corpul tău frumos care emană feminitate de la interior, la exterior. Vei descoperi o calitate ridicată astfel încât să te bucuri cât mai mult timp de rochiile preferate.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial