Cum sunt zodiile influențate de Luna Plină în Berbec din 13 octombrie. Previziunile Uraniei

Luna Plină în Berbec

Luna Plină în Berbec se produce pe 13 octombrie, iar acest eveniment astrologic va avea o influență majoră asupra anumitor sectoare de viață. Acest aspect astral aduce schimbări majore legate de viața amoroasă, beneficii pentru zodiile de apă, dar și greutăți. 

Citește AICI previziunile complete ale Uraniei pentru aspectul format de Lună pe 13 octombrie.

BERBEC

Odată cu Luna Plină în Berbec aveți șansa să atingeți un punct maxim de dezvoltare în evoluția voastră. În unele cazuri poate fi vorba de o expansiune a personalității voastre. Unii dintre voi pot fi puși în situația de a se afla în mijlocul unor evenimente importante, alții vor trebui să țină cont de felul în care se desfășoară unele evenimente care, pe viitor, nu se vor manifesta la fel de intens, de solicitant sau de eficient.

TAUR

Luna Plină în Berbec influențează direct și destul de intens axa celor două case ale sănătății, vizând activitatea psihică și cerebrală, a organelor de simț localizate în zona capului, precum și a aparatului renal. De aceea, nu sunt indicate activitățile menite să amplifice ecoul interior al supărărilor mai vechi sau al unui stres actual. Amprenta astrală a acestui context se va exercita și asupra locului de muncă, obligându-vă să vă abțineți de la orice demers, reacție sau intervenție menite să amplifice o stare de animozitate.

GEMENI

Luna Plină în Berbec vine să genereze un stres major. Contextul astral își pune amprenta aspră, dură chiar, asupra axei celor două case ale relațiilor personale, bazate pe simpatie, afinități sau sentimente. Acest aspect format de Lună vă va da disponibilitatea de a face observații și comentarii care vor stârni, la rândul lor, replici deloc confortabile.

RAC

Luna Plină vă obligă să reacționați la tot ceea ce se întâmplă în jurul vostru. Pot apărea situații cu care v-ați confruntat în trecut și care vă pot pune în fața aceluiași tip de dificultăți, de decizii sau de trăiri interioare.

LEU

Luna Plină în Berbec favorizează confruntările de opinii pline de disconfort, dezbaterile aprinse. Vă puteți confrunta cu o criză de conștiință și cu dorința de a nu aprofunda regimul conflictual în care vă plasați față de oamenii importanți și instituțiile de care nu vă puteți despărți sau dezice.

FECIOARĂ

Aspectul format de Lună pe 13 octombrie favorizează conflictele deschise. Sunteți nemulțumiți sau exasperați de felul în care decurg lucrurile. Acum, puteți beneficia de o plata karmică', în sensul în care voi sunteți beneficiarii, dar pentru asta trebuie să luptați pentru adevăr.

BALANȚĂ

Contextul astral nu este unul predestinat împăcării și nici dialogului, pentru că Luna Plină din Berbec are darul să inflameze spiritele și să vă dea o uriașă temă de rezolvat: veți mai putea da dovadă de proverbiala voastră diplomație sau, dimpotrivă, veți cădea în păcatul înflăcărării și cramponării de orice detaliu?

SCORPION

În cazul vostru, Luna Plină în Berbec influențează sectorul sănătății. Mai afectate de acest context astral vor fi: capul (sunt înlesnite traumatismele), organele de simț, cu un accent pus de văz și auz, funcțiile cerebrale (risc de a se produce pusee de hipertensiune). Puteți avea reacții nervoase și tulburări de comportament aferente (enervare, disconfort interior, stres, insomnie, comportament mai puțin cenzurat).

SĂGETĂTOR

Luna Plină în Berbec vă cadorisește cu tumult sufletesc, care se va reflecta în felul în care veți reacționa față de situațiile în care va fi nevoie de răbdare, îngăduință sau delicatețe. Contextul susține un comportament tranșant, categoric, mai puțin favorabil plăcerilor, amabilităților, complicității afective sau chiar împăcării.

CAPRICORN

Afectate de Luna Plină din 13 octombrie sunt mai cu seamă relațiile de familie. În acest context, nemulțumirile mai vechi, conflictele nerezolvate pot ieși la suprafață. Doar că, spre deosebire de alte dăți, când aceste ipostaze s-au mai petrecut, contextul astral poate da o notă aparte conflictelor dintre voi și restul familiei; spiritele chiar dacă se vor încinge, nu se va ajunge la nici un rezultat, în afara unei enervări păgubitoare pentru trup și suflet.

VĂRSĂTOR

Pentru voi, este o perioadă a conflictelor, a disputelor, accentuate pe fondul Lunii Pline. Indiferent de motivul care generează o dispută, aceasta trebuie să fie restrânsă la minimum de explicații, pentru că influxurile Lunii Pline în Berbec tind să transforme subiectul într-un motiv de ceartă absurdă, fără argumente reale, doar cu nervi și patimă.

PEȘTI

Contextul astral format de Luna Plină în Berbec aduce evenimente în plan financiar care declanșează blocaje, nereguli sau conflicte din cauza incapacității voastre de a face față plăților curente, datoriilor, alteori, ca urmare a administrării neadecvate a banilor (risipă, cheltuieli extravagante, nerespectarea termenelor de plată sau a urgențelor).

Foto: shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop