Ce ne rezervă astrele în săptămâna 3-9 octombrie

Iată ce ne așteaptă în prima săptămână a lunii octombrie din punct de vedere astrologic.

semne zodiacale

BERBEC

Dragoste: Vă doriți mai multă pasiune în viața voastră de cuplu și mai multă atenție din partea partenerului. Dorințele voastre sunt pe deplin justificate, totuși aveți grijă să nu exagerați și să nu deveniți nedrepți cu partenerul. Până la urmă, vina este întotdeauna la mijloc.

Bani: V-ați mulțumit să vă duceți traiul de pe o zi pe alta și de aceea nu reușiți niciodată să puneți un ban deoparte. Totuși, să știți că un minimum de rigoare în administrarea banilor v-ar ajuta să nu mai duceți grija banilor și chiar să economisiți puțin.

Carieră: Climatul astral al săptămânii este favorabil sectorului carierei. Saturn vă obligă să vă confruntați cu consecințele alegerilor voastre din trecut. Jupiter, Marele Benefic, este de partea voastră și vă susține, aducându-vă norocul necesar pentru a întoarce lucrurile în favoarea voastră.

TAUR

Dragoste: Toată săptămâna vă veți afla sub protecția planetei Venus. Atmosfera în cuplu va fi călduroasă, romantică, pasională. Mulți dintre voi își vor da cu adevărat seama de intensitatea sentimentelor pe care le nutresc față de partenerul de viață.

Bani: Vești bune în sectorul banilor, și asta pentru că Jupiter vă va ajuta să vă îmbunătățiți situația financiară. Se anunță câștiguri din surse neașteptate. Nu sunt sume semnificative, însă atâți cât sunt, acești bani vă vor fi de ajutor.

Carieră: Cu aspectul format de Marte, nu vă veți putea plânge de lipsă energie în această săptămână. Sunteți foarte activi, dar atenție că aveți tendința să vă enervați ușor.

GEMENI

Dragoste: Aspectul format de Venus va aduce armonie în cuplurile voastre. Acolo unde au existat neînțelegeri, acestea vor dispărea în perioada imediat următoare și lucrurile vor reintra pe făgașul normal.

Bani: Urmează o perioadă bună pe plan financiar. La majoritatea nativilor, veniturile vor crește semnificativ. Alți nativi vor avea șansa să-și fructifice ideile, iar de pe urma acestora se vor alege cu câștiguri frumușele. 

Carieră: Cu acest aspect format de Saturn în aceste zile, noi nu vă putem sfătui decât să fiți prudenți și mai ales diplomați. Pe scurt, nu forțați lucrurile și nu încercați să vă impuneți punctele de vedere anturajului profesional. Altfel, veți provoca ostilitate generală și nu e bine să vă faceți dușmani din niște oameni al căror sprijin ar putea fi foarte prețios pentru voi.

RAC

Dragoste: Venus are un impact favorabil asupra vieții voastre de cuplu. Relația cu partenerul de cuplu va trece printr-o fază de tandrețe și senzualitate. Profitați din plin de aceste momente!

Bani: În această perioadă, sunteți tentați să cedați destul de ușor achizițiilor care să vă asigure luxul și confortul. Nu prea aveți chef să țineți socoteala banilor cu prea mare rigurozitate, iar această atitudine vă poate costa destul de mult.

Carieră: Aspectul format de Saturn vă dă ocazia de a vă afirma ambițiile și de a vă realiza proiectele. Dacă nu vă grăbiți și nu vă asumați riscuri prea mari, succesul vă este garantat.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Horoscop