Cum influențează solstițiul de vară fiecare zodie. Previziunile Uraniei

cum influențează solstițiul de vară fiecare zodie

Pe 21 iunie 2018 are loc solstițiul de vară. Este cea mai lungă zi din an, care marchează totodată începutul verii astronomice. Urania ne spune cum influențează solstițiul de vară fiecare zodie. Previziunile detaliate, AICI 

BERBEC

În cazul vostru, solstițiul de vară influențează casa parteneriatelor. Relațiile cu partenerii se complică și vă aflați în imposibilitatea de a purta dialoguri elegante. Contextul astral favorizează rigiditatea, lipsa de suplețe în dialog și decizii.

TAUR

Solstițiul de vară favorizează, în cazul vostru, învățarea. Urmează o perioadă în care veți reuși să învățați mai mult și mai ușor, în care veți avea răbdare mai mult decât de obicei să vă aplecați asupra proiectelor și să luați cele mai bune decizii.

GEMENI

Solstițiul de vară amplifică, în cazul vostru, capacitatea de a vă administra banii cu chibzuință și de a aborda cu înțelepciune activități ce presupun investiții sau plăți anticipate.

RAC

Începând cu data de 21 iunie 2018, contextul astral vă oferă protecție. Timp de o lună, veți avea parte de energie, de foc interior, însă, în același timp, trebuie să vedeți cum faceți ca relația de cuplu să nu se deterioreze. Ține și de voi să nu ajungeți la o ruptură.

LEU

Solstițiul de vară vă influențează pe sectorul sănătății. În această perioadă, poate avea de suferit în special sistemul digestiv. Nici sistemul osos nu este ferit de probleme.

FECIOARĂ

Contextul astral vă predispune la însingurare, la înstrăinare, iar “vinovată” de această nevoie a voastră de izolare este o persoană de care ați fost sau încă sunteți puternic legat afectiv.

BALANȚĂ

Solstițiul de vară influențează, în cazul vostru, sectorul profesional. Din păcate, veștile nu sunt dintre cele bune. Este posibil să bateți în retragere din acele ipostaze publice cărora simțiți că nu le puteți face față.

SCORPION

Pentru voi, urmează o perioadă în care nu veți reuți să comunicați eficient, să vă susțineți cauza. Veți simți nevoia să meditați mai mult asupra lumii, vieții în general, și să reevaluați tot ce credeați până acum despre lume și viață.

SĂGETĂTOR

Solstițiul de vară favorizează accentuarea incapacității voastre de a coopera, de a vă înțelege în special cu rudele. Sunt accentuate blocajele în ceea ce privește banii sau ajutorul de la unele persoane sau instituții.

CAPRICORN

Solstițiul de vară influențează, în cazul vostru, sectorul relațional. Sunt favorizate blocajele în relații, fie că este vorba despre relațiile cu prietenii sau cele de cuplu. Puteți descoperi gânduri ascunse și intenții nemărturisite.

VĂRSĂTOR

Solstițiul de vară favorizează o stare de nervozitate accentuată care se va reflecta la nivel organic, în special la nivel digestiv. Dacă plănuiți să vă schimbați locul de muncă sau departamentul în care lucrați, aceasta nu este deloc o perioadă optimă.

PEȘTI

Solstițiul de vară afectează puternic casa sentimentelor. Această influență astrală nu va fi tot timpul confortabilă pentru sufletul vostru, mai ales dacă sunteți singuri sau dacă suferiți după o despărțire.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop