Ce ne rezervă astrele în săptămâna 29 august-4 septembrie

Principalul eveniment astrologic al săptămânii este tranzitul retrograd al planetei Marte, care va începe pe 30 august și va dura trei săptămâni. Iată care sunt cele mai afectate semne zodiacale de acest context astral.

horoscop

BERBEC

Mercur retrograd vă face să fiți perfecționiști la locul de muncă, dar, totodată, favorizează problemele de comunicare.

Săptămâna aceasta, veți avea șansa să faceți cunoștință cu destul de multe persoane interesante și importante. Pe termen lung, dintre aceste persoane vă veți alege niște viitori prieteni, iar altele vă vor ajuta la un moment dat în carieră.

Dacă vă doriți puțin romantism din partea persoanei iubite, sfârșitul de săptămână vă poate aduce și împlinirea acestei dorințe. Acest lucru este valabil și în cazul nativilor singuri, care au șanse să trăiască clipe romantice în compania unei persoane de sex opus pe care o vor cunoaște zilele acestea.

TAUR

Mercur retrograd va favoriza rezolvarea unor probleme sentimentale care existau de ceva vreme și pe care le tot amânați. Poate nu e tocmai rezolvarea pe care v-ați fi dorit-o, însă aveți încredere că este spre binele vostru.

Evitați să vă faceți prea multe planuri în această săptămână. Mai degrabă, bucurați-vă de timpul petrecut acasă, în compania celor dragi.

Este o perioadă în care vă simțiți mai încrezători în propriile forțe și vă doriți din tot sufletul o schimbare. Poate fi de look, de garderobă, de atitudine, de design interior. Indiferent despre ce va fi vorba, va fi mai mult decât bine-venită pentru psihicul vostru.

GEMENI

Săptămâna aceasta vine cu vești bune pentru voi, mai ales în sectorul relațional și în cel financiar. Nativii singuri au șanse destul de mari să-și întâlnească sufletul-pereche, în timp ce nativii aflați într-o relație vor avea parte de o reinventare a relației, o reinventare care o va consolida și care va duce spre oficializarea ei.

Puteți avea parte și de câștiguri importante, mai ales dacă sunteți la locul potrivit și în momentul potrivit. Din punct de vedere profesional, pot apărea noi proiecte tentante din punct de vedere financiar. Totuși, nu vă grăbiți să le acceptați dacă simțiți că vă depășesc, că vă pun în încurcătură. Gândiți-vă bine la deciziile pe care le luați.

Mercur retrograd va grăbi rezolvarea unor probleme de familie, care persistau de multă vreme.

RAC

Viața voastră socială pare să fie din ce în ce mai bogată, așa că săptămâna asta aveți șanse să cunoașteți o grămadă de oameni influenți de care ar fi bine să vă apropiați și cu care să păstrați relațiile, pentru că, la un moment dat, v-ar putea ajuta nesperat de mult în carieră.

Este o perioadă favorabilă să vă faceți planuri legate de carieră. De asemenea, în aceste zile puteți avea surpriza unor câștiguri financiare. Nu vor fi sume foarte mari, însă ceva bani în plus cât să vă mai acoperiți niște datorii vor fi. Dacă nu se întrevăd măriri de salariu, bonusuri sau… moșteniri, mai aveți varianta de a juca la loto. Cu siguranță veți avea surprize plăcute.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop