Cum sunt zodiile influențate de Jupiter retrograd. Previziunile Uraniei

Jupiter, sau Marele Benefic, își începe mersul aparent retrograd prin zodia Săgetător, pe 11 aprilie 2019. Tranzitul retrograd va dura până pe data de 12 august 2019. În cele ce urmează, Urania ne spune cum sunt zodiile influențate de Jupiter retrograd

În cele patru luni de retrogradare, Jupiter îi va determina pe nativii din cele 12 semne zodiacale să facă reevaluări și revizuiri în acele domenii de viață în care el va retrograda.

BERBEC

Începând cu 11 aprilie și până pe 12 august, Jupiter retrograd introduce, în cazul vostru, necesare reașezări de crezuri și atașamente importante pentru viața și cariera voastră.

TAUR

Intrat în mișcare aparent retrogradă, din 11 aprilie, Jupiter va reformula, în următoarele patru luni, multe premise materiale (susținere financiară, succesiuni, partaje, beneficii de orice fel).

GEMENI

Din 11 aprilie, Jupiter va intra în mișcare aparent retrogradă și, timp de patru luni de acum încolo, vă va obliga să vă revizuiți proiectele majore de viață (inclusiv raportarea la căsnicie), parteneriatele de afaceri, colaborările, contractele, conflictele și procesele. Deja, din această săptămână, veți începe să vă distanțați de oamenii, ideile, proiectele sau premisele cu care, până acum, rezonați.

RAC

În cazul vostru, Jupiter retrograd va încetini ritmul dorit pentru reglementare a unor nereguli la locul de muncă ori chiar pentru ocuparea unui post (complicații birocratice, competiții cu 'probleme', bariere și condiționări juridico-administrative etc.).

LEU

Timp de patru luni, de acum încolo, Jupiter retrograd va exercita un efect special de temperare a efluviilor sentimentale, de recurs la rațiune, de acceptare a măsurii și autocontrolului în direcțiile de viață menite să vă ofere plăceri și satisfacții sentimentale, senzoriale, sexuale.

FECIOARĂ

Din 11 aprilie, Jupiter va intra în mișcare aparent retrogradă și, timp de patru luni, de acum încolo, va opera asupra sectorului familiei, al casei, al averii, al construcției personale bazate pe moștenire, educație, tradiție.

BALANȚĂ

În cazul vostru, Jupiter retrograd va crea numeroase oportunități în rezolvarea oficială a aspectelor legate de școală, a deprinderilor și a abordării unui stil nou de comunicare. Călătoriile de studiu vor fi nu doar indicate, ci și posibile.

SCORPION

Mișcarea aparent retrogradă a planetei Jupiter va sublinia nevoia unei revizuiri necesare a întregului program de viață, pe termen lung și pe termen scurt, care va impune decizii în consecință dintre care, unele, vor privi locul de muncă, salarizarea, exercitarea meseriei.

SĂGETĂTOR

Jupiter retrogradează chiar în zodia voastră, pe casa personalității. Acest aspect astral favorizează, în următoarele patru luni, aflarea de informații pe care le veți putea folosi în beneficiul vostru. Aveți încredere în voi și încercați să vă dezvoltați în plan personal și nu numai. De asemenea, ar trebui să fie mai atenți la ce fel de informații primesc și cum le pot folosi în beneficiul lor.

CAPRICORN

Din 11 aprilie, Jupiter va intra în mișcare aparent retrogradă și, timp de patru luni, de acum încolo, va lucra discret, dar pozitiv, asupra universului de gânduri, tendințe şi dorințe păstrate de voi „la secret'.

VĂRSĂTOR

În următoarele patru luni, Jupiter retrograd vă determină să vă reevaluați toate relațiile de prietenie și să vă decideți care merită să fie păstrate și care nu.

PEȘTI

Jupiter retrograd vă va permite să vă corectați exagerările și disonanțele în percepțiile sau în viziunea voastră despre meserie, succes, afirmare de sine, destin.

Ești interesat de planete? Află curiozități despre planeta roșie – Marte, Venus (denumită Steaua Ciobanului, micuța Pluto, Mercur sau inelele lui Saturn!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop