Cum sunt afectate zodiile de intrarea Soarelui în zodia Fecioarei

Dacă săptămâna trecută, principalul eveniment astrologic a avut ca protagonistă Luna, în această săptămână este rândul Soarelui să ne influențeze comportamentul. Intrarea Soarelui în zodiac Fecioară pe 22 august va avea implicații în aproape sectoarele vieții.

semne zodiacale

Iată, așadar, ce se va întâmpla semnificativ în viața nativilor din cele 12 semne zodiacale în săptămâna 22-28 august.

BERBEC

La voi, Soarele în Fecioară se va forma pe casa serviciului. Veți avea de făcut alegeri, de luat decizii și, în plus, un chef mare de a schimba lucrurile pe la locul de muncă. Dați semne de plictiseală, căci actuala funcție pe care o dețineți nu vă provoacă prea mult.

Tocmai de aceea, mulți dintre voi vor încerca să evolueze profesional. Aveți șanse să evoluați într-un viitor nu foarte îndepărtat, însă nu chiar acum. Atenție: în acest moment, nu aveți prea clar în minte ce ar fi de făcut. De aceea, ar fi de preferat să fiți mai circumspecți.

Atenție și la faptul că, din dorința de a arăta că sunteți capabili de multe, aveți tendința să vă lăsați pradă surmenajului, ceea ce va avea consecințe nedorite asupra sănătății fizice.

TAUR

Soarele în Fecioară se va forma la voi pe casa dragostei. Aveți grijă ca, din dorința de a mai condimenta puțin relația, să nu provocați gelozia partenerului de cuplu. Cu un astfel de context astral, acesta ar putea avea chef să se răzbune, iar surpriza pe care să v-o ofere să nu fie deloc plăcută. Schimbați tactica! Gândiți-vă la alte metode pentru a vă condimenta relația.

În viața amoroasă a nativilor singuri vor avea loc schimbări importante, însă nu chiar în aceste zile. în aceste zile vor fi create premisele acestor schimbări. Fiți pregătiți să primiți aceste schimbări! Fiți pregătiți să vă întâlniți marea dragoste!

GEMENI

Soarele în Fecioară va influența, în cazul vostru, casa locuinței și a familiei. Urmează, așadar, o perioadă în care veți petrece mai mult timp cu familia. De asemenea, este o perioadă favorabilă renovărilor sau reamenajărilor în locuință.

Relația de cuplu ar putea fi serios perturbată de faptul că voi nu sunteți dispuși să faceți concesii, iar partenerul vostru cu atât mai puțin. Astrele nu predispun, din fericire, la o separare, însă asta nu înseamnă că n-ar trebui să evitați disputele. Cel puțin pentru liniștea voastră sufletească.

Cei singuri au șanse mari să-și găsească sufletul-pereche în această săptămână, căci datorită susținerii de care beneficiază din partea lui Venus, șarmul lor este la cote maxime.

RAC

Soarele în Fecioară se va forma pe casa comunicării și a studiilor. Cu alte cuvinte, veți avea șanse să vă îmbunătățiți relațiile cu cei cu care acestea se răciseră în ultima vreme sau veți avea șansa să vă apropiați de oameni pe care nu îi cunoșteați foate bine până acum. Și asta datorită comunicării modului aproape perfect de a comunica. De asemenea, este o perioadă favorabilă începerii unor cursuri sau unei școli. Poate fi vorba de cursuri de perfecționare, de recalificare sau poate vreți să faceți școala de șoferi.

Atenție la sectorul financiar! Aspectul format de Saturn vă predispune la cheltuieli importante, care aproape că v-ar putea ruina. Încercați să fiți mai organizați cu banii în această perioadă, să vă faceți liste de cheltuilei și să nu vă abateți de la aceste liste nici în ruptul capului.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop