Cum știți când este timpul să vă înlocuiți mașina de spălat vase veche cu una nouă

Nimic nu este mai bun decât o mașină de spălat vase! Curăță vasele și păstrează bucătăria frumoasă și ordonată. Dar atunci când aparatul de vis se strică, este un coșmar – la fel și decizia de a-l repara sau înlocui. 

Sau poate pur și simplu ați cumpărat o mașină de spălat vase cu mulți ani în urmă și aparatul începe să își arate vârsta. În timp ce mașinile de spălat vase sunt construite pentru a fi fiabile, utilizarea ei în fiecare zi în ultimii zece ani își va pune, fără îndoială, amprenta. 

O mașină de spălat vase care funcționează în mod optim este crucială pentru bucătăria dumneavoastră. Dacă mașina dvs. de spălat vase se află la sfârșitul duratei de viață, atunci poate că este timpul să vă explorați opțiunile.

 În acest articol, vom discuta despre motivele pentru care ar trebui să luați în considerare înlocuirea vechii mașini de spălat vase cu o unitate nouă, care funcționează de 10 ori mai bine și cu caracteristici actualizate.

Semne că ar trebui să vă înlocuiți mașina de spălat vase

Mașinile de spălat vase nu sunt imune la uzură. Aceste aparate trec prin zeci de feluri de mâncare în fiecare lună, mai ales atunci când folosiți o mașină de spălat vase în fiecare zi. Veți ști că mașina dvs. de spălat vase trebuie înlocuită atunci când observați aceste semne revelatoare în timpul funcționării sale.

  • Rugină – În timp ce formarea de rugină în exteriorul mașinii de spălat vase este un scenariu destul de normal, rugina din interior este cea care ar trebui să vă îngrijoreze.
  • Calcar – Calcarul este o acumulare de minerale și reziduuri de detergent care se întăresc pe pereți, țevi și componente din interiorul mașinii de spălat vase. În timp ce detartrajul regulat va elimina cea mai mare parte din acestea. Este posibil să apară unele deteriorări ale componentelor, ceea ce va cauza o performanță operațională redusă.
  • Farfurii pătate – Un alt semn că mașina dumneavoastră de spălat vase trebuie înlocuită este atunci când vasele ies pătate. Indiferent cât de mult timp rulați ciclul, vasele nu se curăță complet.
  • Zgomote ciudate -Dacă auziți zgomote neobișnuite atunci când folosiți mașina de spălat vase, poate fi un semn că componentele încep să se strice. De obicei, acest zgomot este asociat cu motorul, care este o componentă costisitoare de înlocuit dacă se strică.
  • Este pur și simplu prea veche – Să recunoaștem, mașinile de spălat vase vechi sunt ineficiente în comparație cu omologii lor mai noi. Acestea folosesc mult mai multă apă și energie, ceea ce duce la facturi mai mari la apă și electricitate, ceea ce le face ineficiente pentru utilizarea de zi cu zi.
  • Apeluri de service – Atunci când începeți să aveți apeluri regulate de service pentru defecțiuni minore, acesta este un semn sigur că mașina de spălat vase ar putea avea nevoie să fie înlocuită. Deoarece unitatea necesită operațiuni de apă, electrice, chimice, de încălzire și de drenaj, în timp, acestea se vor deteriora.

De ce să faceți upgrade la o mașină de spălat vase nouă

S-ar putea să vă gândiți să vă reparați vechea mașină de spălat vase în încercarea de a economisi bani, dar, din experiența noastră, pur și simplu nu merită timpul și efortul. În loc să rezistați cu vechea dvs. unitate, luați în considerare actualizarea la un model mai nou de acest Black Friday.

Experții sugerează că mașina de spălat vase rezistă în medie trei ani înainte de a se instala uzura. Mașinile de spălat vase moderne au o tonă de caracteristici în comparație cu unitățile mai vechi, iar beneficiile de performanță merită doar upgrade-ul.

Adevărul este că majoritatea mașinilor de spălat vase de astăzi sunt mai eficiente din punct de vedere energetic și mai puternice decât generația anterioară de mașini de spălat vase. Acest lucru înseamnă că veți obține mai mult profit din investiția dvs. și veți economisi din costuri atât pe termen scurt, cât și pe termen lung. Piața mașinilor de spălat vase este un peisaj competitiv și, în fiecare an, producătorii vin cu noi tehnologii pentru a-și îmbunătăți și mai mult unitățile.

De exemplu, mașinile de spălat vase moderne oferă o varietate de cicluri, cum ar fi spălare puternică, clătire și menținere și multe altele. Acest lucru vă permite să personalizați eficiența de curățare a mașinii dvs. de spălat vase în funcție de cum considerați că este potrivit. De asemenea, unitățile mai noi tind să fie mai silențioase în timpul funcționării, ceea ce înseamnă că vă puteți concentra mai bine asupra sarcinii pe care o aveți de îndeplinit, fără a fi distras de zgomote puternice și greoaie.

Deși vă poate fi dificil să vă despărțiți de partenerul dvs. de bucătărie de lungă durată, actualizarea la o unitate nouă este necesară pentru a menține un flux de lucru fără probleme și o legiune de clienți mulțumiți. Luați în considerare înlocuirea vechii dvs. mașini de spălat vase astăzi cu o mașină de spălat vase mai bună și mai fiabilă, care este încărcată cu o mulțime de caracteristici tehnice.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial