Cum și-a sărbătorit Ramona Bădescu tatăl și ce surprize i-a pregătit de ziua lui

Ramona Bădescu este o femeie puternică și care a reușit să își clădească o carieră de succes, însă atunci când vine vorba despre familie, vedeta se emoționează și aproape că își pierde cuvintele.

Plecată din România de 27 de ani, vedeta se întoarce mereu în țară atunci când vine vorba despre evenimentele importante, mai exact ziua părinților și sărbătoarea Crăciunului. Cum pe 12 septembrie tatăl Ramonei Bădescu a împlinit 86 de ani, aceasta s-a întors pentru a-l sărbători, alături de fratele ei, Calin, care s-a întors și el de la Paris.

Cum și-a sărbătorit Ramona Bădescu tatăl?

Cu familia reunită, Ramona Bădescu și-a sărbătorit tatăl la un restaurant de seamă din București, dar aceasta nu a fost singura surpriză pe care i-a pregătit-o. Tatăl vedetei a avut parte de o dublă aniversare și asta pentru că Ramona Bădescu a plecat alături de părinți la Roma, pentru a petrece weekendul împreună și a-i oferi tatălui ei o experiență de care să își aducă aminte cu drag.

Pentru mine sunt puține momentele importante în viață de care țin cont, și anume, ziua de naștere a părinților mei și Crăciunul. Pe 12 septembrie tata a împlinit 86 de ani și cu această ocazie am vrut să îl sărbătorim la restaurantul lui și al meu preferat  din București. Eu am venit din Italia special cu această ocazie și fratele meu, Călin,  care era la Paris, s-a întors și el pentru a ne aniversa tatăl. Ca de fiecare dată țin foarte mult să sărbătoresc în familie și cu persoanele dragi pentru că sunt foarte egoistă în a-mi împărtași momentele speciale. 

Din păcate, nepoata mea nu era prezentă, pentru că avea o expoziție de pictură la Paris, dar a făcut în așa fel încât să îi trimită bunicului ei un portret minunat care l-a bucurat mult pe tata. Sărbătorirea zilei de naștere nu s-a terminat în București. A continuat și continuă la Roma, unde am plecat cu părinții mei ca să îi răsfăț câteva zile!', a povestit  Ramona Badescu.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe imagini din ziua aniversării.

Foto: pr

Citește și:

Andreea Bănică a dezvăluit tratamentul natural care i-a salvat podoaba capilară: „Mi-am dat seama ce trebuie să fac cu părul meu'

Lady Gaga este în stare gravă, pe patul de spital! Se confruntă cu dureri puternice

Imagine de colecție cu Ștefan Bănică Junior din copilărie! Artistul este de nerecunoscut

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete