Cum și-au îmbrăcat Antonia și Alex Velea băieții în prima zi de școală: „Cel mare a luat hainele lui taică-su?”

Antonia și Alex Velea au fost ținta criticilor după ce artistul a arătat o poză cu băieții săi din prima zi de școală. Dominic și Akim nu au avut uniforme și au purtat hainele pe care le poartă în mod obișnuit.

Antonia și Alex Velea au fost aspru criticați pe rețelele de socializare pentru felul în care și-au îmbrăcat băieții în prima zi de școală. Dominic și Akim, cei doi copii ai cuplului, au fost subiectul unor comentarii negative din partea internauților, care au considerat că ținuta acestora nu era adecvată pentru un astfel de eveniment.

Deși Antonia și Alex Velea încearcă să-și expună cât mai puțin copiii pe rețelele de socializare, emoția primei zile de școală i-a făcut să împărtășească un moment special cu fanii lor. Alex Velea a postat pe Instagram o fotografie cu Dominic și Akim pregătiți de ore, alături de mesajul: „Vă urăm un an școlar! Comorile lui Velea”.

Cu toate acestea, cei doi părinți nu au scăpat de critici din partea utilizatorilor online. Internauții au considerat că ținuta copiilor nu era potrivită pentru o zi de școală, observând că Dominic și Akim purtau pantaloni scurți de trening și bluze de brand. Comentariile negative au început să apară, unii utilizatori exprimându-și dezaprobarea față de alegerile vestimentare ale părinților: „Așa i-ai trimis îmbrăcați în prima zi de școală? Pe bune?” sau „Așa merg la școală îmbrăcați? Cel mare a luat hainele lui taică-su? Nu ne mai facem bine”.

Antonia și Alex Velea nu au răspuns încă la criticile primite, preferând să se concentreze pe momentele frumoase alături de cei mici. Comentariile frumoase nu au lipsit, iar mai multe vedete i-au complimentat pe băieți. „Cei mai dulci', „Noua generație', „Dulcețile', „Doamne, cât de frumoși sunt'.

Dominic și Akim VeleaSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 8

A apărut ediția de septembrie a revistei Avantaje

Septembrie este o lună ca o bornă de hotar, este luna ce deschide ușa toamnei, cu vreme schimbătoare, capricioasă dar, probabil, așteptate de mulți, stropi binecuvântați de ploaie. Începem toamna în forță, dărâmăm mituri și învățăm de la specialiști să ne ferim de capcane și pericole care ne pot pune sănătatea sub imperiul riscului.

E important pentru sănătatea ta să știi ce este colesterolul, când devine periculos și cum îl poți menține între valori normale. Este prietenul și, în același timp, dușmanul nostru. Prieten, pentru că este indispensabil bunei funcționări a organismului; dușman, pentru ca se depune pe arterele noastre, ajungând să le obtureze.

Ce efecte are Sindromul Instagram? „Imaginea perfectă, dar falsă, lipsită de o poveste, nu poate construi o familie, pentru că nu poate stârni în bărbat decât dorințe sexuale ce se consumă mult prea repede' – Psiholog Constantin Cornea

Fenomenul de ghosting afectează din ce în ce mai mulți oameni, și, cel mai adesea, își are rădăcinile în insecuritățile și problemele celui care fuge, nu în comportamentul celui părăsit.

Interviu în exclusivitate:

Prof. Dr. Gheorghe Peltecu, specialist în obstetrică-ginecologie: Excesul operațiilor cezariene fără o indicație medicală a început să își arate efectele nocive”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete