Cum și-a refăcut viața Meg Ryan după o căsnicie tumultoasă și o separare dificilă?

Meg Ryan s-a confruntat cu probleme în carieră, inclusiv un divorț public. În ciuda acestui fapt, ea a acordat prioritate familiei sale și a luat o pauză de la lumina reflectoarelor de la Hollywood pentru a deveni o mamă singură devotată.

În prezent, Meg Ryan a revenit triumfător, prezentându-și puterea și inspirându-i pe alții cu experiența ei.

În ciuda faptului că nu și-a imaginat niciodată că va fi actriță, pasiunea și talentul lui Meg Ryan au fost de necontestat, iar ea a ajuns rapid în vârful domeniului său. Zâmbetul ei uimitor și personalitatea magnetică au făcut-o una dintre cele mai îndrăgite figuri de la Hollywood, iar rolurile sale diverse i-au pus în evidență gama și diversitatea ca actriță.

Și a fost pe platoul de filmare al unuia dintre filmele sale, Innerspace, când l-a întâlnit pe cel care avea să aibă o influență semnificativă atât asupra vieții sale personale, cât și profesionale, Dennis Quaid. Chimia dintre ei a fost de necontestat și nu au pierdut timpul pentru a-și duce relația la nivelul următor. S-au căsătorit în 1991, iar în anul următor l-au adus pe lume pe prețiosul lor fiu, Jack Quaid.

Pe măsură ce cariera lui Meg Ryan a atins noi culmi, ea a obținut rolul iconic al lui Sally din „Când Harry a întâlnit-o pe Sally'. În ciuda succesului ei, cariera soțului ei a început să se diminueze, provocând tensiuni între ei. Cu cât Ryan devenea mai populară, cu atât mai mult soțul ei se simțea lăsat în urmă. Fanii îi cereau cu insistență atenția ei, lăsându-l pe el să se simtă umbrit și uitat.

„Trebuie să recunosc. Chiar am simțit că am dispărut. Nu credeam că sunt atât de mic, dar eram”, a recunoscut Quaid, scrie Bright Side.

Această tensiune emoțională a afectat relația lor și au început să se îndepărteze. După ani de zile în care s-au luptat pentru ca relația lor să funcționeze, Ryan și Quaid și-au anunțat despărțirea în 2000. Divorțul lor a fost finalizat în iulie 2001, marcând sfârșitul unei ere pentru cuplu.

Cu toate acestea, despărțirea lor nu a venit fără dificultăți și a avut într-adevăr un impact uriaș asupra vieții personale a lui Ryan. După ce au divorțat, au început să circule zvonuri potrivit cărora ea l-ar fi părăsit pentru actorul Russell Crowe.

„Nu mi-am părăsit căsnicia pentru Russell Crowe. Căsnicia mea nu funcționa. Nu a fost niciodată vorba despre un alt bărbat. A fost vorba doar despre ceea ce relația mea și a lui Dennis nu putea susține”, a declarat Meg Ryan, mai scrie sursa citată anterior.

Dar chiar și în timpul divorțului său extrem de mediatizat, oamenii au continuat să o învinovățească pentru eșecul căsniciei sale. Criticile constante i-au pătat imaginea, care era departe de eroinele îndrăgite pe care le interpreta pe ecran.

Problemele ei au început să se vadă, iar Ryan a început să pună la îndoială alegerile ei. În cele din urmă, a decis să se îndepărteze de lumina reflectoarelor și să-și reevalueze toate prioritățile.

„Eram epuizată. Simțeam că nu mai știu suficient despre mine sau despre lume pentru a o reflecta ca actor. Mă simțeam izolată”, a mărturisit ea atunci.

Nu a fost o decizie ușoară, dar a fost una care i-a permis să se concentreze pe a fi o mamă dedicată. În 2006, Ryan a adoptat o fiică din China și a numit-o Daisy True.

„Viața este bună, este atât de bună cu ea în ea. Ea și Jack se înțeleg de minune. Cu toții ne potrivim minunat”.

Meg Ryan actress awarded with Leopard Club Award Locarno Festival 2018  in Switzerland.SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Cu o nouă perspectivă asupra vieții, Meg Ryan și-a găsit alinarea într-o existență mai liniștită, mai puțin publică, departe de haosul de la Hollywood. A făcut din copiii ei o prioritate în viața ei, iubindu-i necondiționat.

„Suntem atât de compatibili. Și, de asemenea, având experiența de a-l fi avut pe Jack și acum de a o avea pe Daisy într-un mod diferit, nu există nicio diferență în ceea ce privește dragostea pe care o simți”, a declarat ea.

Având în vedere provocările cu fostul ei soț, ea a optat pentru monoparentalitate ca fiind calea optimă. În ciuda legăturii puternice a lui Jack Quaid cu tatăl său, Meg Ryan a crezut că gestionarea sarcinilor parentale de unul singur a fost mai ușor de gestionat, explicând: „Când ești singurul din casă cu copiii, poți fi cel care conduce. Tu ești cel care face regulile. Nu există stres pentru că tu și un alt adult nu sunteți de acord cu modul în care vreți să vă creșteți copiii.”

După ce a luat o pauză din industria de divertisment, actrița a reapărut cu o prezență mai puternică, captivând publicul cu talentul și farmecul ei. Cu aspectul ei proaspăt, aceasta a stârnit discuții și admirație, inspirându-i pe alții să accepte schimbarea și să se reinventeze. Cu toate acestea, noul ei look nu a scăpat de control, unii critici acuzând-o că se bazează excesiv pe chirurgia plastică.

Însă Meg Ryan alege să treacă peste judecățile oamenilor și refuză să lase opinia publică să definească cine este ea cu adevărat, după ce a atins un nivel de încredere pe care nu l-a mai avut până acum.

„Nu a trebuit să-mi pese de ceea ce credeau oamenii. Am ajuns să fac ceea ce cred că mi-am dorit în secret să fac. Să fiu total sub radar și să-mi trăiesc viața. Am simțit că am devenit mai adevărată ca persoană. Sunt mai mult eu însămi”.

Foto: Instagram

Iată ce poți citi în ediția de print a revistei Avantaje, aprilie 2023:

  • DOSARUL SPECIAL al lunii este dedicat bărbaților, cuceritorii moderni: Daniel Pavel (Survivor), Denis Roabeș (The Motans), Maurice Munteanu (fashion editor). Uneori seducători, uneori fermecători, inteligenți, sexy sau doar talentați și atrăgători, alteori histrionici și interesant-romantici sau arbitrar-irezistibili, intimidanți sau siguri pe ei, sunt, deseori în secret și fără a fi supermen, învingători perfecți într-o lume bulversată de valori și nonvalori.
  • Vrei să reduci din kilograme fără să urmezi o dietă drastică și, evident, nesănătoasă? Poți să reintri în formă fără prea mult chin. Iată 25 de tips&trick-uri prin care poți slăbi rapid.
  • Vechile mănăstiri sunt locurile sacre din România care te cuceresc indiferent de câte ori ai merge acolo. Un spațiu parcă fără timp, cu peisaje incredibile, oameni cu sufletul cât roata carului și tradiții păstrate de veacuri.
  • De ce înșală o femeie? Ce motive au femeile atunci când decid să-ți înșele partenerul?
  • Să aflăm mai multe despre boala de reflux gastroesofagian
  • De mai mult de 2000 de ani încoace multe obiecte au fost asociate cu persoana și povestea Mântuitorului din Nazaret. În ediția de aprilie veți citi un amplu reportaj despre locațiile unde se află astăzi relicvele sfinte.

Răsfoiește revista aici.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete