Cum a inspirat mii de oameni o vedetă de reality-show care cântărea 383 de kilograme?

Pierderea numărului de kilograme este o experiență care poate părea adesea imposibilă. Este o luptă cu care mulți dintre noi s-au confruntat și care poate avea un impact serios atât asupra bunăstării noastre fizice, cât și emoționale. Uneori, exemplele din viața reală pot fi cele mai inspiraționale.

Casey King, de exemplu, cântărea 383 de kilograme. Dar, prin pură determinare și muncă grea, a reușit să piardă două treimi din greutatea sa corporală. Casey King a apărut pentru prima dată în atenția publicului în cadrul reality show-ului TLC, Family by the Ton. Potrivit lui King însuși, el a fost întotdeauna un “copil mare”, iar când a absolvit liceul, deja înclina cântarul la 136 de kilograme. În loc să preia controlul asupra obiceiurilor sale alimentare, a continuat să lucreze în restaurante și să se răsfețe cu mâncare nesănătoasă de tip fast-food.

casey-kingSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Din cauza creșterii semnificative în greutate, King a întâmpinat dificultăți în desfășurarea activităților de rutină, cum ar fi spălatul. Dimensiunile sale fizice îl împiedicau să intre într-un duș sau o cadă de baie standard, obligându-l să se spele la un jgheab aflat în aer liber pe terasa din spate a tatălui său.

„Pentru că sunt un tip mai mare, cu fel de fel de pliuri , trebuie să mă mișc, aproape ca un porc într-un fel, și să mă tăvălesc și să mă rostogolesc pentru a ajunge la partea din spate a piciorului meu. Trebuie să ridic bucăți de piele la propriu. Este un proces super dificil”, a susținut Casey, scrie Bright Side.

După o schimbare de mentalitate, viața sa a început să se schimbe

Casey King a început o dietă strictă și un program de antrenament și a suferit o intervenție chirurgicală pentru a-și reduce dimensiunea stomacului, pentru a mânca mai puțin. Această operație l-a ajutat să scadă de la 322 kilograme la 238, iar el a rămas loial noilor sale rutine de viață sănătoasă, chiar dacă la început i-a fost foarte greu.

Bărbatul și-a găsit un loc de muncă la Home Depot după ce a fost șomer o perioadă de timp și lucrează acolo de ani de zile. Acest loc de muncă a fost benefic pentru el, deoarece l-a ajutat să rămână activ.

„Sunt mai sănătos, sunt mai fericit și nu știu dacă m-am simțit vreodată mai mult sau dacă m-am #iubit mai mult. Sunt la aproape 2 kilograme distanță de o greutate pe care nu mi-am imaginat-o niciodată, nu am văzut-o nici măcar posibilă”, a scris el pe Instagram.

Casey King cântărește în prezent 113 kilograme și vrea să mai slăbească încă 11. De asemenea, vrea să se opereze pentru a îndepărta pielea în plus care îi atârnă de pe brațe, piept și stomac.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Povesti adevarate