Cum și-a pierdut Silviu Prigoană piciorul. Avea doar 22 de ani: „A fost o întâmplare”

În vârstă de 58 de ani, Silviu Prigoană are o proteză la un picior. În urmă cu mulți ani de zile a suferit un accident de muncă care l-a lăsat cu handicap.

Când era tânăr, Silviu Prigoană a fost nevoit să-și câștige banii lucrând la o fabrică din Gherla, ca frigotehnist. Afaceristul a povestit momentul îngrozitor când piciorul i-a fost secționat într-o fracțiune de secundă de mașinăria uriașă și doar tendonul mai rămăsese atașat. Colegii săi au chemat salvarea, însă nici măcar personalul medical nu avea curajul să-i taie tendonul. Prigoană a povestit cum și-a tăiat singur tendonul, scrie Click.

„Mi-a intrat piciorul într-un melc, așa cum e melcul de la mașina de tocat, l-am rugat eu pe nenea ăla să îmi dea trusa medicală că n-avea curaj și mi-am tăiat eu tendonul.

Tot ce s-a întâmplat în viața mea a fost o întâmplare. Acolo Sus dacă mă iubea cineva nu-mi lua nici piciorul, nici nevasta, nici copilul.', a dezvăluit Prigoană la emisiunea online „Fiță cu Adiță'.

silviu-prigoana-accident-piciorSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Pensia lui Silviu Prigoană

Acesta încasează lunar de la stat 35.000 de lei, echivalentul a 7.000 de euro. Omul de afaceri se confruntă însă cu o problemă, după ce Parlamentul a decis anumite eliminări ale unor indemnizații salariale ale foștilor parlamentari. Deși inițial Silviu Prigoană lua o pensie de 40.000 de lei pe lună, acum i-a fost scăzută suma de 5.000 de lei.

Spune că își va face dreptate că se va judeca pentru drepturile lui. „Aveam o pensie de 40.000 de lei, net, până când onorat Parlamentul a decis să intervină și să modifice anumite lucruri. Ca atare, am rămas doar cu 35.000 de lei. Asta este un abuz! Însă eu mă judec pentru drepturile mele. Când a fost vorba să ies la pensie, statul mi-a spus că nu-mi poate acorda anumite valori ale pensiei, la care contribuisem substanțial, fiindcă am fost patru ani parlamentar.

Acum, același stat îmi ia alți bani. Adică îmi fură patru ani din viață. Or, asta nu voi tolera. Ne judecăm. Iar eu am timp să aștept, mai ales că sunt sigur că voi câștiga. Și apoi voi primi banii înapoi, toți grămadă’, a declarat Silviu Prigoană pentru Playtech.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete