Cum se simte familia Gabrielei Cristea, după ce s-a îmbolnăvit de COVID-19. „Ne rugam la Dumnezeu să fie bine”

Gabriela Cristea, Tavi Clonda, dar și fetițele lor în vârstă de doi și patru ani sunt infectați cu coronavirus. Sunt în izolare, iar prezentatoarea a intrat în direct la TV, acolo unde a dezvăluit cum se simte întreaga familie.

gabriela cristea tavi clonda si fetitele covid 1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Gabriela Cristea s-a infectat prima cu coronavirus, iar apoi au urmat soțul și fetițele. Tavi Clonda a fost testat pozitiv chiar de către ambulanță, pe care zilele trecute a chemat-o acasă.

„Dragilor, suntem în carantină pentru că am ieșit pozitiv la testul Covid! Am primit multe mesaje legate de această situație, așa că am să va spunem aici cum s-a întâmplat. Luni Gabriela s-a testat, așa cum face de multă vreme la emisiunea ei ,iar testul a fost negativ. Luni după amiază Victoria a început să spună că o doare în gât și vorbea răgușit ….

Nu ne-am panicat pentru că starea ei generală era ok și a mai trecut prin episoade de laringita ușoară. Un sirop pentru gât și am crezut că rezolvăm. Miercuri când Gabriela era în direct la emisiune a simțit că o lasă vocea și că îi ard ușor urechile.Primul ei gând a fost să se testeze și asta a și făcut cum a ajuns acasă. Testul a ieșit negativ dar chiar și așa am decis să se izoleze de restul casei. Joi când s-a trezit o dureau mușchii și avea temperatura 38. Am hotărât să meargă la centrul de testarea și rezultatul a venit în 5 minute; pozitiv. Eu mi am făcut singur un test acasă (pentru că nu aveam nici un simptom) și testul a fost negativ.’, a scris artistul acum câteva zile pe rețelele de socializare.

Recent, la scurtă vreme după declarațiile soțului ei, Gabriela Cristea a dezvăluit cum se simte întreaga familie. Din fericire, nu a făcut niciunul o formă gravă, astfel că nu a fost nevoie să meargă la spital. Despre fiicele ei, prezentatoarea TV a mărturisit că au avut o tuse, dar acum sunt ok.

„Fetele dorm, sunt ok, nu au trecut prin momente dificile. Au avut o tuse dar acum sunt ok. Important e că se joacă și dau casa peste cap. Ne rugam la Dumnezeu să fie bine. Eu cred ca noi am avut cu toții de la început, însă nu s-a manifestat‘, a declarat Gabriela Cristea, în direct la Antena Stars.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete